Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria a finalizat achiziția de indicatoare cu denumirea străzilor. Cum vor arăta și cine le va furniza și monta

ro

30 Sep, 2017 00:00 3814 Marime text
Municipalitatea a atribuit contractul privind „achiziția și montarea indicatoarelor de informare și orientare cu denumirea străzilor“. Obiectul contractului: lot 1 - indicatoare denumire străzi montate pe clădiri: vor fi confecționate și montate 2.000 de bucăți, indicatoare cu dimensiunea de 600 mm lungime x 150 mm lățime; materialele folosite pentru confecționarea indicatoarelor va fi alucobond 4 mm; una dintre fețe va fi inscripționată cu vopsea pe bază de apă, cu majuscule și diacritice - denumirea străzii, precum și sigla municipiului; indicatorul se fixează pe clădiri, la cel puțin 2,5 m deasupra solului. Lotul 2 cuprinde indicatoare denumire străzi rotative: vor fi confecționate și montate 200 de indicatoare cu dimensiunea de 800 mm lungime x 150 mm lățime x 50 mm grosime; materiale: tablă la cald 2 mm și vopsit în electrostatic; tabla zincată va fi debitată cu laser CNC și îndoite de abkant robotizat CNC; sudurile vor fi prin punctare pulsată, robotizate; dimensiunile stâlpului indicator vor fi de 220 mm H x fi 80 mm x 3 mm; stâlpul va fi zincat la cald și vopsit în electrostatic; șuruburile din interiorul stâlpului vor fi din inox; indicatoarele vor fi prevăzute cu bolțuri de fixare, inelul despărțitor va fi zincat la cald și vopsit în electrostatic; picioarele vor fi prinse în fundații cu gropi de 350 x 350 x 300 mm adâncime, care se vor umple cu beton; denumirea străzii va fi înaintată odată cu fiecare ordin de lucru; indicatoarele vor fi inscripționate pe ambele fețe.

Valoarea estimată a contractului a fost de 131.400 de lei. Contractul a fost semnat pe 2.08.2017, la o valoare de 100.000 de lei. Câștigătoare pentru primul lot a fost desemnată SC Metalgan Company SRL. Societatea și-a adjudecat și cel de-al doilea lot de lucrări. În total, va încasa de la municipalitate 226.000 de lei fără TVA.

Despre Metalgan Company SA  

Furnizorul indicatoarelor de informare și orientare cu denumirea străzilor este o societate comercială înființată în anul 2012, cu sediul social în satul Milcoveni, comuna Corbu, județul Olt. Capitalul social este de 4.000 de lei. Asociatul unic și administratorul societății este Iulia-Delena Ganea. Obiectul de activitate al firmei este fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice.
 
Citește și: 
 
Bulevardul Tomis din Constanța, tichie de mărgăritar - bănci cu led! Cine le va furniza și la ce preț? (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii