Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia de Frontieră vrea să-şi reabiliteze centrul de instruire de la Agigea (document)

ro

11 Aug, 2015 14:18 4141 Marime text
 
Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră vrea să contracteze, potrivit anunţului 191001, postat de e-licitatie.ro, servicii de reabilitare pentru Centrul de instruire a instituţiei de la Agigea.  Este vorba despre servicii de proiectare si executie de lucrări pentru imobilul Centru de Pregătire a Poliţiei de Frontieră Constanţa - Agigea, în conformitate cu cerinţele din Caietul de sarcini. Valoarea contractului se va ridica la 1.626.900 de lei, fără tva.
Criteriul de atribuire a contractului a fost preţul cel mai scăzut. Deşi şi-au prezentat ofertele trei societăţi, câştigătorul a fost societatea Opal Construct. Această firmă, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, a fost înfiinţată în anul 2005, unic asociat fiind încă de la început şi figurând şi în prezent Niculai Munteanu, născut în 1929, la Saligny, cel care figurează şi ca administrator al firmei. Societatea funcţionează în prezent într-un sediu de pe strada Pescarilor.
SC Opal Construct SRL are ca activitate principală „comerţ cu ridicata al materialului lemnos şi al materialelor de construcţii şi echipamentelor sanitare“. La sfârşitul anului 2013, firma figura cu o cifră de afaceri de 18.966.634 de lei, un profit net de 315.293 de lei şi 16 salariaţi. SC Opal Construct are numeroase colaborări cu autoritățile publice locale și județene, atât din Constanța, cât şi din împrejurimi.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii