Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste un milion de euro Luxten Lighting Company a câştigat tot ce se putea în materie de iluminat ornamental în Constanţa

ro

26 Nov, 2016 00:00 5976 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi mai uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici, societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă, puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice”. 

Luxten a câştigat licitaţiile şi pentru Loturile II şi III 

Luxten Lighting Company şi Dimalight Group Import Export şi Dimalight Group Import Export şi-au disputat licitaţiile privind montarea instalaţiilor de iluminat ornamental pentru Loturile II şi III. Astfel, câştigătoare a fost desemnată tot compania bucureşteană Luxten, care şi-a adjudecat şi licitaţia pentru Lotul I (ce cuprinde străzile principale şi străzile de legătură din zona centrală şi cartierele Peninsulă, Poarta 6, Km 4-5, Km 5, Viile Noi, Tomis Nord, Faleză Nord, Palazu Mare, Compozitorilor, Baba Novac, inclusiv intersecţiile, sensurile giratorii şi intrările în oraş), în valoare de aproximativ 4 milioane de lei. Pentru Lotul II (zona peninsulară - Piaţa Ovidiu, Constanţa, pentru Revelion), Primăria a alocat aproape 200.000 de lei, fără TVA, iar pentru Lotul III (parcul Tăbăcărie, zona „Ţara Piticilor”, Constanţa, pentru Festivalul Iernii), aproximativ 470.000 de lei fără TVA.
 
În total, Luxten Lighting Company îşi adaugă în vistierie suma de 4.800.000 de lei, aproximativ 1.066.000 de milioane de euro, din bugetul municipiului Constanţa.
 
Pentru toate loturile, durata contractului este de maximum 76 de zile (maximum 15 zile pentru montaj, maximum 15 zile pentru demontat, 31 de zile luna decembrie şi 15 zile luna ianuarie).
Instalaţiile de iluminat trebuie să fie funcţionale pe data de 1 decembrie 2016. Garanţia de participare depusă de cei înscrişi la licitaţie a fost de 65.000 de lei pentru Lotul I, de 3.500 de lei pentru Lotul II şi de 8.000 de lei pentru Lotul III.
 
Reamintim că anul trecut contractul „Execuţia lucrărilor de racordare la reţeaua de iluminat public, inclusiv montarea şi demontarea unor produse constând în instalaţii de iluminat ornamental de sărbători, în municipiul Constanţa“ a fost atribuit tot societăţii Luxten Lighting Company SA, din Bucureşti. Valoarea contractului a fost de 1.341.848,46 de lei, fără TVA.

Despre Luxten Lighting Company SA 

Potrivit Registrului Comerţului, acţionarii Luxten Lighting Company SA sunt Olimpia Moica, Ionel Pepenică şi Claudiu Nicolae Rădulescu şi Listă Persoane Fizice şi Juridice. Persoane Împuternicite sunt Dumitru Sorescu, membru în directorat, Olimpia Moica, membru în consiliul de supraveghere şi vicepreşedinte, Claudiu Nicolae Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere şi preşedinte al consiliului de supraveghere, Maria Monica Bucur, membru în directorat şi preşedinte al directoratului, Silvian Şerbănescu, vicepreşedinte al directoratului, şi Andrei Vlad Rădulescu, membru în consiliul de supraveghere. Obiectul de activitate al firmei vizează „lucrări de instalaţii electrice”.
 
Citeşte şi:
 
Luxten Lighting Company şi Dimalight Group Import Export îşi dispută iluminatul ornamental pentru Loturile II şi III (document)
 
730.000 de euro fără TVADin nou, Luxten Lighting Company montează ghirlandele ornamentale de sărbători din municipiu (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii