Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:09 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 3,5 milioane în câteva luni, de la Agigea După lucrările de la dispensar, Setconstruct şi-a adjudecat şi contractul de la grădiniţă (documente)

ro

05 May, 2015 00:00 2604 Marime text
Societatea Setconstruct SRL demonstrează, încă o dată, că are lipici la banii publici. Pe 12 martie, firma şi-a adjudecat contractul cu numărul 4408 / 12.03.2015, încheiat cu Primăria Agigea. Obiectul contractului „Grădiniţă cu trei săli de clasă, localitatea Agigea, judeţ Constanţa“ îl reprezintă, cel mai probabil, construcţia a trei săli de clasă pentru preşcolari (obiectul contractului nu este detaliat în documentele de participare ori atribuire). Nu mai puţin de 1.455.724,29 de lei va plăti autoritatea locală pentru lucrările de la grădiniţă firmei Setconstruct SRL, cea care şi-a adjudecat contractul, dintre cei şase participanţi. Valoarea estimată a contractului a fost de 1.571.662 de lei. Procedura de licitaţie a fost demarată pe 5 ianuarie, iar firma adjudecatară a primit invitaţia de participare a doua zi. Procedura de licitaţie aleasă a fost cerere de ofertă, contractul fiind atribuit participantului care a avut oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, potrivit licitatiapublica.org.

Despre norocoasa Setconstruct

Norocul a venit pentru Setconstruct pentru a doua oară în câteva luni de la aceeaşi Primărie Agigea. În luna ianuarie, firma şi-a adjudecat şi contractul „Dispensar medical Agigea, comuna Agigea, judeţul Constanţa“. Şi aici, criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, la procedură participând doi ofertanţi. Contractul 1796 a fost încheiat pe data de 30 ianuarie a acestui an. Dispensarul va fi realizat de Setconstruct pentru suma de 2.091.161,9 lei, valoarea estimată iniţial fiind de 2.736.201 lei.
 
Potrivit unor documente oficiale, SC Setconstruct SRL îi are ca asociaţi pe Aurelian Claudiu şi pe Cristina Mihaela Stoica. Societatea a fost înfiinţată în anul 2007, iar pe 1 noiembrie 2011, şi-a mutat sediul social pe bulevardul 1 Decembrie. De precizat că Set Construct era campioană a licitaţiilor scoase la bătaie de Domeniul Public şi Privat Judeţean în 2011, câştigând nu mai puţin de opt contracte de lucrări care însumează milioane de lei. În 2012, societatea a câştigat şi două contracte la Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale: „Lucrări reparaţii capitale şi amenajări sistematizare pe verticală în baza de instruire Ceronav“, în valoare de 155.538,08 lei, şi „Lucrări reparaţii capitale platforma de parcare şi zid sprijin sediu CERONAV din strada Baba Novac“, în valoare de 129.937,92 de lei. În decembrie 2013, Set Construct SRL şi-a adjudecat şi contractul „Lucrări de reabilitare pavilion central - Direcţia Regională de Metrologie Legală Constanţa“, atribuit de Biroul Român de Metrologie Legală. Valoarea totală finală a contractului a fost de 49.072,66 de lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii