Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă modernizează sectorul vizite (document)

ro

06 Oct, 2015 18:55 2702 Marime text
Penitenciarul Poarta Albă a atribuit contractul privind execuţia lucrărilor pentru modernizarea şi extinderea sectorului vizite.
 
Potrivit anunțului cu numărul 192764/06.10.2015, criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”, contractul revenindu-i operatorului economic Euromateria. Precizăm că au fost primite doar două oferte. Estimat iniţial la suma de 865.943,55 lei (fără TVA), contractul a fost achiziţionat la valoarea de 862.170,51 lei (fără TVA).
 
Detalii despre firma câştigătoare
 
Potrivit Registrului Comerţului, Euromateria se ocupă cu „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”. În cadrul societăţii figurează drept asociat unic Răzvan-Mihai Gheorghe, născut în Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. De asemenea, acesta are şi calităţile de împuternicit şi administrator al firmei.
 
Numele lui Răzvan-Mihai Gheorghe mai apare în calitate de asociat şi în următoarele patru firme din Constanţa, care au fost radiate, şi anume: Euro Materia SRL, Euromateria SRL, Promillenaria Cons SRL şi Rivan Mar SRL. În ultimele trei societăţi menţionate, avea şi funcţia de administrator. De asemenea, Răzvan-Mihai Gheorghe este asociat în alte două firme din judeţul Constanţa, Tehno Deviz Construct SRL şi Wiga Teal SRL, acestea aflându-se în stare de funcţiune, cu menţiunea că în ultima firmă figurează şi drept administrator.
 
Conform vrajitorul.eu, Euromateria SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 520.408 lei, datorii totale de 554.302 lei şi doi salariaţi. Datele se aplică pentru anul 2014.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii