Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe ce a dat CN APM SA peste un milion de lei într-o singură zi

ro

05 Nov, 2013 00:00 3061 Marime text
În ultima zi a lunii octombrie, Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA a încheiat două contracte în valoare de peste 1 milion de lei. Este vorba despre un contract de lucrări de reparaţii pentru întreţinerea drumurilor, platformelor, pasajelor și trotuarelor din porturile maritime aparţinând CN APM SA, în valoare de 1.071.558,26 lei, și un altul pentru reparaţia și repunerea în funcţiune a sistemului MicroSCADA Staţia 110/20kV Port IV, în valoare de 146.502 lei.

Ambele contracte au fost atribuite în urma cererii de ofertă, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.
În ceea ce privește primul contract, de peste un milion de lei, acesta a fost atribuit firmei SC 3 Control Construct SRL. Autoritatea contractantă a primit nu mai puţin de șapte oferte.

Potrivit anunţului de atribuire, obiectul contractului constă în lucrări de reparaţii de întreţinere drumuri, platforme, pasaje și trotuare în porturile maritime aparţinând CN APM SA, acestea datorându-se degradării îmbrăcăminţii asfaltice pe o serie de drumuri interioare și platforme, pe o suprafaţă de 14.178,75 mp, precum și degradării îmbrăcăminţii din beton pe o serie de drumuri interioare și platforme pe o suprafaţă de 3.413,50 mp. Firma care a câștigat licitaţia, SC 3 Control Construct SRL, este new-entry în sistemul licitaţiilor și nu numai. Vorbim despre o societate înfiinţată în septembrie anul acesta. Așa cum reiese din datele de la Registrul Comerţului, firma are un singur asociat, în persoana lui Mihai Antohie. Acesta a mai figurat până acum ca asociat în SC A&S Grup Contractor SRL, SC Art Media Production SRL și SC Int. Ext House SRL, acestea fiind însă radiate sau în faliment în prezent.

Cel de-al doilea contract, de reparația și repunerea în funcțiune a sistemului MicroSCADA Stația 110/20kV Port IV, a fost atribuit firmei SC Pet Communications SRL, valoarea contractului fiind de 146.502 lei.
Înființată în anul 1994, firma figurează la Registrul Comerțului cu un singur asociat, respectiv Constanța Suciu, aceasta fiind singura societate în care figurează. La sfârșitul anului 2012, firma declarase o cifră de afaceri de 16.405.925 lei, un profit net de 861.638 lei și 85 de salariați. Spre deosebire de SC 3 Control Construct SRL, firma Pet Communications SRL are o bogată activitate în domeniul achizițiilor publice. Din 2007 până în prezent, vorbim despre aproximativ 20 de contracte în valoare totală de aproximativ 50 milioane lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii