Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă italiană furnizează piese de schimbă pentru Nuclearelectrica (document)

ro

13 Aug, 2017 00:00 1957 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. a atribuit recent un contract de furnizare mecanisme electrice de acționare a supapelor. Potrivit licitatiapubica.ro criteriul de atribuire al contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă, din partea Morrel International SRL, ofertă ce a fost declarată câștigătoare. Valoarea contractului este de 5.360 euro fără TVA.
Societatea Morrel International SRL are sediul în Viale San Gimignano 4/A, Milano, Italia.

Valoarea inițială estimată a contractului a fost de 5.280 euro fără TVA, dar cea finală a urcat la 5.360 de euro fără TVA: 
Aceeași societate a mai primit în 2015 un contract cu Nuclearelectrica pentru furnizare „Piese de schimb critice Morrel”  în valoare de 4.371 euro fără TVA, un contract de furnizare piese de schimb critice, care a fost estimat iniţial la suma de 1.150 euro și atribuit pentru suma de 1.000 euro și un contract pentru furnizare „Piese de schimb critice Morrel”  în valoare de 1.330 euro fără TVA.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii