Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Regatul Unit va livra piese pentru fregatele româneşti (document)

ro

23 Jan, 2015 13:27 1996 Marime text
fregata_1___.jpgCompania Naţională Romtehnica SA, cu adresa pe bulevardul Timişoara, nr 5C, Bucureşti, a organizat o licitaţie de atribuire a contractului „Piese de schimb, materiale tehnice şi echipamente pentru fregatele tip T22R”, informează LicitatiaPublica.ro.
 
În urma licitaţiei, la data de 19 ianuarie, contractul a fost atribuit Leafield Logistics & Technical Services LTD, din Monks Lane, Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.
 
Contractul are o valoare finală de 5.170.482 de lei, fără TVA. Locul principal de livrare este Palazu Mare, Constanţa.Conform descrierii contractului, acesta presupune livrarea pieselor de schimb, materiale tehnice şi echipamente pentru fregatele tip T22R. Fregatele româneşti sunt T 22 R, Regele Ferdinand și Regina Maria.
 
La data de 20.07.2010, aceeaşi firmă, Leafield Logistics & Technical Services Ltd, a câştigat licitaţia în cazul contractului "Piese de schimb, materiale tehnice şi aparatură de testare (verificare) pentru asigurarea suportului logistic în situaţii de urgenţă pentru fregatele tip T22R", licitaţie organizată tot de Compania Naţională Romtehnica SA. Locul de livrare era Constanţa, iar contractul a avut o valoare de 5.158.435,98 de lei, potrivit licitatiipublice.clubafaceri.ro. O licitaţie asemănătoare a fost câştigată şi la data de 18.09.2008 de aceeaşi firmă, potrivit licitatiipublice.clubafaceri.ro.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente” a acestei ştiri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii