Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Prahova şi-a căutat dreptatea la CNSC, nemulţumită de o licitaţie organizată de DRDP Constanţa (document)

ro

14 Dec, 2016 00:00 2634 Marime text
Allied Green Co SRL, cu sediul în satul Diţeşti, comuna Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova, s-a adresat Consiliului Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor (CNSC), nemulţumită de o licitaţie electronică organizată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa.
 
Prin contestaţia nr. 3399/28.11.2016, înregistrată la CNSC sub nr. 36453/28.11.2016, Allied Green Co SRL, reprezentată legal prin director general Laurenţiu Ilie, a contestat documentaţia de atribuire elaborată în cadrul procedurii de atribuire „simplificată”, într-o singură etapă, online, fără etapa finală de licitaţie electronică, a contractului de achiziţie publică de furnizare având ca obiect „Combustibil tip M - 40 de tone - DRDP Constanţa”, organizată de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, solicitând „anularea procedurii”. CNSC a respins ca ca nefondată contestaţia formulată de SC Allied Green Co SRL, în contradictoriu cu autoritatea contractantă Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA - Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Constanţa.

Despre Allied Green Co SRL 

Înmatriculată în anul 2007, firma are sediul social în satul Diţeşti, comuna Filipeştii de Pădure, judeţul Prahova. Are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale. Societatea este controlată de KLT & Co Industries SRL, cu sediul în Filipeştii de Pădure, satul Diţeşti, judeţul Prahova, cu 10% din capitalul social, şi Laurenţiu Gheorghe Ilie, născut pe 19.09.1964, în Galaţi, cu 90%. Administratorul firmei, care se ocupă de fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, este Laurenţiu Gheorghe Ilie.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta decizia CNSC.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii