Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Medgidia va realiza lucrări de semnalizare feroviară pentru CFR la Tulcea (document)

ro

22 Sep, 2016 13:51 4603 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Compania Națională a Căii Ferate „CFR“ SA, prin Sucursala Regională de Căi Ferate Constanța a încheiat recent un contract de atribuire  pentru servicii feroviare cu firma Stone Construct SRL din Medgidia.
 
Conform anunțului de atribuire publicat pe site-ul e-licitatie.ro, firma va realiza pentru Compania Națională de Căi Ferate „Reparații curente la instalațiile SCB pe raza secției CT1 Constanța – instalația ATM stația Tulcea Mărfuri“.
 
Este vorba despre lucrări de reparații curente la instalațiile SCB – instalația ATM corespunzătoare din stația Tulcea Mărfuri, conform caietului de sarcini. Se vor executa lucrări de demontare parțială a pieselor și subansamblelor cu uzuri frecvente componente ale instalațiilor, înlocuirea picheților metalici deteriorați, componente semafoare, componente mecanice, verificarea funcționării tuturor subansamblurilor, vopsirea instalației, conform caietului de sarcini.
 
Valorea totală a contractului atribuit prin licitație deschisă se ridică la 131.998,27 lei. Criteriul de atribuire a contractului a fost prețul cel mai scăzut.

Despre Stone Construct SRL
Firma Stone Construct SRL a fost înfiinţată în 2001 și are sediul social în Medgidia. Are un capital social subscris de 60.000 de lei, iar ca obiect de activitate  are listat „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale".
 
Asociatul unic al firmei și  administartor este Vasile Ivanof. Numele său mai apare în acționariatul altor două firme înscrise în Registrul Comerțului, şi anume Sofocleos Construct SRL și Contabilitate și Expertize SRL, însă aceste societăți apar ca fiind radiate.
 
Potrivit vrajitorul.eu, această firmă a avut, în 2015, o cifră de afaceri de 3.079.105 de lei, un profit net de 320.256 lei, datorii de 625.909 lei și 28 de angajați.
 
Stone Construct SRL a mai câștigat licitații inițiate de CFR, cea mai recentă luna aceasta pentru „ Reparații sobe la clădiri de pe raza Sucursalei RCF Constanța”. 

În secțiunea Documente puteți consulta textul anunțului de atribuire
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii