Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupuri electrogene livrate către CN APMC de o firmă din Iaşi (document)

ro

27 Feb, 2017 20:47 2044 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa a atribuit un contract de achiziţie Grupuri electrogene 160 kW unei societăţi din Iaşi. Conform licitatiapublica.ro produsele vor asigura alimentarea cu energie electrică, în regim de avarie, a Staţiilor de captare a apei şi a Gospodăriei de apă din zona de nord a portului Constanţa. Grupurile electrogene se vor livra, monta şi pune în funcţiune în conformitate cu cerinţele Caietului de sarcini. Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat preţul cel mai scăzut. A fost primit un număr de 10 oferte, valoarea totală estimată pentru achiziţie fiind 331.500 lei, iar în final contractul a fost atribuit către Global Tech SRL, cu sediul social în Iaşi, strada Păcurari nr. 86 A, contra sumei de 204.367,5 lei.

Despre Global Tech SRL

Conform datelor furnizare de Registrul Comerţului, Global Tech SRL are un capital social de 190.000 de lei şi un singur asociat, Liliana Maria Cucu, care este şi administratorul societăţii, alături de Ionel Alexa. Domeniul de activitate al firmei îl reprezintă comerţul cu amănuntul al altor bunuri noi, în magazine specializate. Liliana Maria Cucu a mai fost asociată într-o altă firmă, SC Est Invest Grup SRL, în prezent radiată. Potrivit vrajitorul.eu, Global Tech SRL a declarat în anul 2015 o cifră de afaceri de 18.276.328 de lei, un profit de 381.385 de lei şi 38 de angajaţi.     

sursa foto: ZIUA de Constanţa                                                      
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii