Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:11 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din București a câștigat un contract cu Spitalul Municipal Mangalia. Ce valoare are contractul (document)

ro

27 Jul, 2017 22:53 2383 Marime text
Spitalul Municipal Mangalia a atribuit recent un contract de furnizare dezinfectant de nivel înalt prin imersie a instrumentarului medical. Potrivit licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire al contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă din partea GB Indco SRL, în valoare de 21.000 de lei, ofertă declarată câștigătoare.
 
Despre GB Indco SRL
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 27 iulie 2017, societatea GB Indco SRL a fost înființată în anul 1998 și are sediul social în Bucureşti, sectorul 4, bulevardul Dimitrie Cantemir nr. 9. Firma are un capital social subscris de 350.480 lei, integral vărsat. Unic asociat în cadrul societății este Alexandru Vârgolici, acesta fiind și administratorul societății.

Domeniul de activitate principal îl reprezintă comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.
 
Potrivit Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016, societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 20.743.900 de lei, profit de 4.320.624 de lei și 23 de salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 

În secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii