Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă de familie din Constanţa furnizează echipamente de telecomunicaţii pentru ANR (document)

ro

27 Sep, 2016 21:50 4268 Marime text
„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
 
Autoritatea Navală Română a atribuit, recent, prin procedură publică de achiziţie, un contract prin care cumpără cinci bucăţi echipamente de telecomunicaţii pentru câteva locaţii de pe Dunăre.
 
Potrivit contractului „în cadrul proiectului RoRIS, faza a 2-a, au fost instalate 12 noi locatii dotate cu staţii de bază AIS. Scopul a fost realizarea unei acoperiri complete a sectorului românesc al Dunării. Cu toate acestea, pe parcursul perioadei de timp scurse de la terminarea implementării s-a constatat că există unele zone în care, în funcţie şi de condiţiile de propagare, acoperirea nu este satisfăcătoare. Pentru a remedia această situaţie se impune instalarea de staţii de bază AIS în următoarele locaţii: Şviniţa, Corabia, Zimnicea, Tulcea şi Sulina (la Sulina este necesară înlocuirea staţiei defecte existente).“
 
Licitaţia a fost adjudecată de o societate comercială cu sediul în Constanţa, Ultrans TM SRL, pentru suma de 540.200 de lei, fără TVA. Atribuirea s-a făcut în urma unui anunţ de participare simplificat/invitaţie de participare, iar criteriul de selecţie a fost preţul cel mai scăzut.
 
Cine este Ultrans TM SRL
 
Firma cu sediul social în Constanţa, pe bulevardul Ferdinand, a luat fiinţă în 1992 şi are ca obiect de activitate comerţul cu ridicata de alte maşini şi echipamente. Ultrans TM SRL are un capital social de 13.000 de lei, integral vărsat.
 
Ultrans TM SRL este o firmă de familie, cu doi asociaţi: Adrian Melencu, născut în 1956 şi Andrei Silviu Melencu, născut în 1983.
 
Adrian Melencu deţine 90% din cota de participaţie în firmă şi figurează şi ca administrator al acestei. De asemenea, conform datelor de la Registrul Comerţului, el mai apare ca asociat în alte două societăţi comerciale: Transpondertech SRL şi Vivex SRL, ambele radiate.
 
În secţiunea Documente puteţi vedea anunţul de atribuire a acestui contract.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii