Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O afacere de aproape 800.000 lei la Penitenciarul Poarta Albă pentru firma controlată de familia lui Moisoiu

ro

18 Nov, 2013 00:00 3786 Marime text
Din cei zece ofertanţi, firma controlată de familia fostului consilier Dănuţ Moisoiu a fost declarată câştigătoarea unui contract în valoare de 770.000 de lei la Penitenciarul Poarta Albă. Potrivit anunţului de atribuire, este vorba despre un contract de execuţie lucrări - curţi de plimbare la secţia Valu lui Traian a penitenciarului, contract evaluat iniţial la suma de 1.396.886 de lei, dar adjudecat, în urma participării la procedura de cerere de ofertă, de Societatea de Construcţii, Instalaţii şi Montaj SA (SCIM SA), cu sediul în Constanţa, pentru suma de 770.000 de lei.
Aşa cum reiese din acelaşi anunţ de atribuire, obiectul procedurii l-a constituit achiziţia de lucrări care se referă la amenajarea terenului, împrejmuire şi dotările aferente pentru realizarea următoarelor spaţii: curte de plimbare, împrejmuire secţii, conform caietului de sarcini.

Potrivit Registrului Comerţului, firma câştigătoare, Societatea de Construcţii, Instalaţii şi Montaj (SCIM) SA, îi are ca acţionari persoane fizice pe Antoniu George Beioglu (31,9251%), Bogdan Grigore Moisoiu Anastasiu, fiul fostului consilier Dănuţ Moisoiu, care deţine 24,2048%, Gabriel Butucescu (12,0601%), alţi 448 de acţionari persoane fizice (31,7994%) şi o altă listă de persoane juridice cu 0,0106%.
Unul dintre administratorii firmei este în prezent Cristian Pîndichi, având şi calitatea de membru al Consiliului de Administraţie, el fiind, la un moment dat, şi în Consiliul de Administraţie al Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat, regie care se află în subordinea Consiliului Local Constanţa. Cristian Pîndichi mai figurează în prezent, conform Registrului Comerţului, ca asociat în SC Europa A.P. SRL şi SC Organic Fertilplant SRL.
Director general adjunct al SCIM SA este Grigore Bogdan Anastasiu Moisoiu, în timp ce funcţia de director general este ocupată de Antoniu George Beioglu, cunoscut ca un apropiat al aceluiaşi fost consilier PDL Dănuţ Moisoiu.

La sfârşitul anului 2012, SCIM SA avea un număr mediu de 146 de salariaţi, o cifră de afaceri de 33.970.270 lei şi un profit net de 6.708 lei.
În ceea ce-l priveşte pe George Antoniu Beioglu, acesta mai figurează în prezent ca asociat şi în SC Business Research SRL şi în SC Stella Holiday SRL.
Fiul fostului consilier Dănuţ Moisoiu, Bogdan Grigore Moisoiu Anastasiu, mai apare şi el ca asociat în SC Construct Con Steel SRL, în SC Notre Damme Parfum SRL, în SC Ros Con SRL (firmă în care este asociat cu tatăl său) şi în SC Organic Fertilplant SRL.
Actele de la Registrul Comerţului arată că, în prezent, Gabriel Butucescu mai figurează ca asociat unic în SC Ave Tebia SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii