Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA, licitaţii pentru consumabile laborator. Firma câştigătoare este din Cluj (document)

ro

23 Aug, 2017 07:24 1703 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica SA a atribuit un contract pentru consumabile laborator dozimetrie individuala - sită moleculară, vârfuri de pipetă şi apă ultrapură. Firma căreia i s-a atribuit contractul este Pro Tehnic SRL, cu sediul în municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj.

Potrivit licitaţiei de atribuire, valoarea totală a contractului a fost de 101.534.72 lei.

Despre societatea Pro Tehnic SRL

Potrivit Ministerul Finanțelor, societatea a fost înregistrată în Ianuarie 2003. Conform clasificarii CAEN, tipul de activitate al firmei este de comerț cu ridicată nespecializat.

Pe anul fiscal 2016, a fost declarată o cifră de afaceri netă de 17.017.798 lei, un profit de  3.401.072lei şi un numărul mediu de 10.

Conform Registrul Comerțului, capital social subscris este de 200 lei, integral vărsat, dintr-un total de 20 părţi sociale, fiecare a câte 10 lei.

Asociat unic al societăţii este Valentin Miheţiu, născut la data de 17.07.1971, în localitatea Câmpeni, judeţul Alba. Acesta mai figurează ca asociat şi în firmele Valdoria Tech SRL, Rotehnic SRL şi Magic Land Catering SRL.

Administratorul societăţii este Cristian Augustin Mureşan, născut la data de 15.02.1983, în localitatea Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Mureşan figurează în calitate de asociat al firmei A V E M SRL.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.                            
                                                                                                         
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii