Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără hârtie colorată de la Austral Trade SRL (document)

ro

13 Dec, 2015 23:09 3367 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Societatea Naţională Nuclearelectrica SA cumpără hârtie colorată de la o firmă din Bucureşti. Criteriul de atribuire al contractului a fost preţul cel mai scăzut. Au manifestat interes doar două firme. Austral Trade SRL, din Bucureşti, Sector 1, strada Smaranda Brăescu, a fost declarat castigator. Estimat iniţial la suma de 45,356 RON, contractul a fost achiziţionat la valoarea de 27,568.92 RON. 

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta se ocupă de comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc şi are un capital social subscris de 1285000 RON, integral vărsat. Asociaţi sunt Alexandru Anghel Gheorghe, din Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%, şi Gabriela Iurov, de asemenea din Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50% / 50%. Andrei-Dinu Iurov este administrator.
 
Alexandru Anghel Gheorghe este administrator în firmele Aos Impex SRL, întrerupere temporară de activitate, Austral Invest SRL, Scribant Distribution SRL, Tag Invest Eva SRL. Pe de altă parte, Gabriela Iurov este asociat la firma Austral Invest SRL
 
Anul trecut, firma a înregistrat un profit net de 1.395.750 de lei, cu un număr de 123 de salariaţi. În acelaşi exerciţiu financiar, societatea a avut o cifră de afaceri de 49.893.887 de lei.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii