Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica contractează servicii de evaluare a duratei de viaţă pentru transformatoare de putere de la CNE Cernavodă U0, U1 şi U2 şi piese de schimb

ro

11 Apr, 2015 18:35 3202 Marime text
Societatea Naţională NUCLEARELECTRICA SA a atribuit contractul „Servicii de evaluare durata de viaţă pentru transformatoare de putere de la CNE Cernavodă U0, U1 şi U2”, informează licitatiapublica.ro.

Astfel, operatorul economic declarat câştigător, Energotech SA trebuie să asigure, pentru suma de 94.500 de euro (415.044 de lei), „Servicii de arhitectură; servicii de inginerie şi servicii integrate de inginerie; servicii de amenajare urbană şi servicii de arhitectură peisagistică; servicii conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică; servicii de testare şi analiză tehnică”, pentru unităţile de la Cernavodă.

Potrivit descrierii succinte a contractului, acesta presupune „servicii de evaluare durata de viaţă pentru transformatoare de putere de la CNE Cernavodă U0, U1 şi U2, structurat pe următoarele activităţi: - evaluare iniţială a condiţiei celor 12 transformatoare elaborare studiu «Life Assessment» pentru transformatoare după efectuarea testărilor, posibilă în timpul funcţionarii centralei - elaborare studii «Life Assessment» pentru transformatoare după efectuarea testării, posibilă în timpul opririlor planificate”.

Energotech SA are sediul pe bulevardul Timişoara din Bucureşti, are un capital social de 350.000 de lei şi a fost fondată de Florian Cojocaru, care este şi administrator şi acţionar principal, deţinând 98% din societate. Câte un procent din acţiuni mai deţin fiii săi, Cristian şi Mihai. Familia este din Craiova.
 
Cifra de afaceri înregistrată la sfârșitul anului trecut a fost de 24.480.935 lei cu un profit de 2.914.938 lei și 56 de salariați.

Totodată, Societatea Naţională NUCLEARELECTRICA SA, cumpără piese de schimb critice pentru robinete Thompson, de la firma Thompson Valves Ltd, din Marea Britanie, pentru suma de 6.293,02 lei, fără TVA.

Citeşte şi

Nuclearelectrica a atribuit un nou contract Energotech SA (document)

Societatea Națională Nuclearelectrica a atribuit un contract pentru furnizare a unui echipament de măsurare a debitului de apă (document)

Nuclearelectrica SA cumpără piese de vane de la o firmă din Marea Britanie (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii