Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:41 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica, contract de peste 7 milioane de euro cu asocierea Titan Echipamente Nucleare-Tecnatom

ro

21 Mar, 2015 11:12 1887 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a achiziţionat, prin licitaţie deschisă, un pachet de “Servicii integrate pe termen lung pentru implementarea şi derularea programului de snubberi al CNE Cernavodă” contra sumei de 7,6 milioane de euro, fără TVA. Snubberul este un dispozitiv amortizor folosit în sistemele electrice (foto).
 
Conform licitatiapublica.ro, acordul-cadru a fost atribuit asocierii Titan Echipamente Nucleare-Tecnatom. Reprezentanţii Nuclearelectrica nu au dorit să dea detalii despre o eventuală subcontractare a lucrărilor. Detalii în secțiunea Documente.
 
Societatea Titan Echipamente Nucleare a fost înregistrată la data de 27.05.1991, potrivit Registrului Comerţului. Obiectul de activitate al societăţii este „fabricarea altor maşini şi utilaje specifice”.
 
Asociaţi în cadrul companiei sunt Bertrand Freres et Compagnie din Liban şi SIF Muntenia, acesta din urmă cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 4,245%.
 
Principalele categorii de produse oferite de Titan Echipamente Nucleare sunt echipamente din Sistemul de Manipulare Combustibil Nuclear şi Echipamente pentru depozitarea combustibilului uzat în bazinul de stocare.
 
Potrivit vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, compania SC Titan Echipamente Nucleare SA declarase o cifră de afaceri de 9.698.661 de lei şi un număr de 90 de salariaţi. Din punct de vedere a indicatorilor financiari, compania se află într-o situaţie financiară precară. Nivelul profitabilităţii operaţionale, precum şi al indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpină dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri. mai arată sursa citată.
 
Cât despre compania spaniolă Tecnatom, specializată în furnizarea de echipamente pentru siguranţa activităţilor nucleare, este al patrulea an consecutiv când furnizează mentenanţă pentru amortizori hidraulici la CNE Cernavodă. “Tecnatom va asigura servicii de mentenanţă la Centrală Nucleară de la Cernavodă, România, în consorţiu cu compania locală Titan Echipamente Nucleare”, se arată într-un comunicat postat pe 16 februarie pe site-ul Tecnatom.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii