Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica achiziţionează piese de schimb critice de la Cluj (document)

ro

29 Apr, 2015 13:55 2191 Marime text
Societatea Naţională Nuclearlectrica SA a achiziţionat prin negociere fără anunţ de participare piese de schimb critice pentru pompe Busch, informează licitatiapublica.ro. Valoarea totală finală a contractului este de 519 euro. Acesta a fost atribuit azi.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit prin negociere fără anunţ de participare contractul, pentru că piesele pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, este SC Exsteel Engineering SRL din Floreşti, judeţul Cluj. Amănunte în secţiunea Documente.
 
Firma are un capital social de 500 de lei şi are ca activitate principală vânzările cu ridicata de reductoare, pompe, maşini hidraulice de ridicat, vânzări cu ridicata de mijloace şi utilaje de transport, vânzări cu ridicata de roboţi industriali, reţele electrice şi comutatoare; motoare electrice şi transformatoare; maşini şi utilaje folosite în industrie, comerţ, navigaţie şi în alte servicii, vânzări cu ridicata de instrumente şi echipamente de măsură.
 
Societatea este controlată de Marius Chichişan, născut în 1969 în judeţul Sălaj, care deţine 65% din părţile sociale, Gheorghe Gînscă, din Hunedoara, cu 20%, Călin Zăhan, Ioan Vana şi, Iacob Oroian, cu câte 5%.
 
La sfârşitul exerciţiului financiar 2013, Exsteel Engineering a raportat o cifră de afaceri de 5,7 milioane de lei şi un profit net de doar 93.412 lei, cu 9 salariaţi.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii