Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica a atribuit un contract firmei UCM (document)

ro

13 Oct, 2015 11:11 2285 Marime text
Societatea Naţională Nuclearelectrica SA a atribuit, potrivit anunţului 162660/12.10.2015, un contract privind „piese de schimb critice pentru vane”, în localitatea Cernavodă. Valoarea totală finală a contractului sau a contractelor este de70.510 lei. Atribuirea s-a făcut prin negociere fără anunţ de participare, deoarece produsele pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice. Criteriul de atribuire a contractului a fost „preţul cel mai scăzut”.
S-a primit o singura ofertă, care a şi câştigat contractul. Este vorba despre UCM SA, cu sediul pe strada Golului nr. 1, localitatea: Reşiţa, potrivit SEAP. Estimarea iniţială a valorii contractului era de 70.510 lei fără TVA, însă UCM a oferit 64.260 lei (fără TVA).
În schimb, la Registrul Comerţului, sunt fărute modificări din data de 5 octombrie 2015. Astfel, firma UCM SA are sediul social în Bucureşti Sectorul 1, Piaţa Montreal, nr. 10, Clădirea World Trade Center, intrarea F, etaj 1, biroul nr.1.50.
Firma UCM se află în insolvenţă şi şi-a preschimbat certificatul de înmatriculare datorită schimbării sediului din alt judeţ. Societatea a fost înfiinţată în 1992 şi are un capital subscris de 10.993.390,4 de lei. Această societate are doar asociaţi persoane juridice. Este vorba despre INET AG, cu sediul în Elveţia, Asociatia Salariatilor Uzinei Constructoare de Mas, listă acţionari persoane juridice, PPM-Listă Acţionari Persoane Fizice. Administratori speciali sunt Ursoniu Cosmin şi Ionete Nicoleta-Liliana. Administratori judiciari sunt V.F. Insolventa SPRL şi Euro Insol SPRL.
Activitatea principală a firmei este bazată pe „fabricarea de motoare şi turbine (cu excepţia celor pentru avioane, autovehicule şi motociclete)”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii