Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ned Com SRL Constanța livrează alimente Școlii de Agenți de Poliție de la Câmpina (document)

ro

27 Jan, 2015 19:32 2993 Marime text
Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina va cumpăra de la Ned Com SRL Constanța alimente în valoare de 29.347 de lei, pe baza unui contract de furnizare semnat la data de 19 decembrie 2014, conform licitatiapublica.ro. Detaliile contractului și cantitățile de alimente pot fi consultate accesând secțiunea Documente.
 
Ned Com SRL a fost înfiinţată în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor. Capitalul social subscris este de 53.100 de lei, integral vărsat, fiind compus din 300 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 177 de lei.
 
Asociaţii societăţii sunt Leonard Cristian Nedelcu, născut în 1975, în Constanţa, şi Corina Nedelcu, născută în 1975, în municipiul Bucureşti. Ambii asociaţi deţin câte 150 de părţi sociale. Administratorul societăţii este Leonard Cristian Nedelcu.
 
Activitățile principale ale societăţii sunt comerţul cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc și comerţul cu amănuntul, în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi, tutun.
 
Numai anul trecut și în ianuarie 2015, firma a mai încheiat contracte de livrare de alimente cu Penitenciarele Rashova, Craiova și Colibași sau Spitalul Clinic de Urgență de copii “Louis Țurcanu” din Timișoara.
 
La finalul anului 2013, Ned Com SRL, declarase o cifă de afaceri de 18.773.831 de lei şi un număr mediu de 23 de salariaţi, potrivit Vrajitorul.eu. Acelaşi site arată că, din punct de vedere al indicatorilor financiari, Ned Com SRL se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri în perioada următoare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii