Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ned Com Constanţa furnizează alimente Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu“ (document)

ro

05 Dec, 2014 00:00 1705 Marime text
Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu“ din Timişoara va cumpăra alimente de la o firmă din Constanţa.
 
Potrivit licitatiapublica.ro, contractul de furnizare alimente are ca loc principal de livrare Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu“ Timişoara, strada Iosif Nemoianu nr. 2. Contractul a fost încheiat la o valoare finală de 2.100.007,3 lei, mai arată licitatiapublica.ro.
 
Contractul a fost atribuit la data de 19 august, în cadrul unei licitaţii deschise, criteriul fiind preţul cel mai scăzut. Pentru acest anunţ, au fost primite 11 oferte, dintre care şase au fost admisibile.
 
Firmele câştigătoare au fost Romics SRL, din Timişoara, Simultan SRL, din Făget, Silva Pan SRL, din Timişoara, Sigismund Com SRL, din localitatea Şoimu, Ned Com, din municipiul Constanţa şi Inter David SRl, din Miercurea-Ciuc.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Ned Com SRL a fost înfiinţată în anul 2008 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor. Capitalul social subscris este de 53.100 de lei, integral vărsat, fiind compus din 300 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 177 de lei. Asociaţii societăţii sunt Leonard Cristian Nedelcu, născut în 1975, în Constanţa, şi Corina Nedelcu, născută în 1975, în municipiul Bucureşti. Ambii asociaţi deţin câte 150 de părţi sociale. Administratorul societăţii este Leonard Cristian Nedelcu. Activitatea principală a societăţii este „comerţul cu ridicata“.
 
Sursa foto: radioresita.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii