Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mitrea de la Utilnavorep SA a bătut palma cu CN APM SA Constanţa (document)

ro

23 Aug, 2017 00:00 3820 Marime text
Contractul „Piese de schimb sistem de semnalizare maritimă“ a fost atribuit societăţii Utilnavorep SA de către Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC).
 
Obiectul contractului constă în asigurarea necesarului de piese de schimb pentru întreţinerea geamandurilor maritime şi a stâlpilor de semnalizare ce compun sistemul de semnalizare maritimă din porturile maritime aflate în administrarea CN APM SA Constanţa. Valoarea totală a contractului atribuit este de 244.900 de lei fără TVA.

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul entităţii contractante responsabile de organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire sunt: director general - Dan Nicolae Tivilichi, director general adjunct - Marian Tănase, director exploatare - Ambroziu Duma, director economic - Daniela Şerban, şef Serviciu Juridic si Contencios - Tănase Iulian Pepi, şef Departament Achiziţii Publice - Otilia Ifimov, Departament Achiziţii Publice - Aurelian Lita.

Despre Utilnavorep SA 

Potrivit datelor disponibile la Registrul Comerţului, firma a luat fiinţă în anul 1992 şi are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 5.000.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.000.000 de acţiuni. Societatea este deţinută de Acţionari persaone fizice. Persoane împuternicite sunt: Adela Diaconescu - membru în CA, Sorin Mitrea - preşedintele CA şi Marian Mitrea - membru CA. Utilnavorep SA se ocupă de repararea şi întreţinerea navelor şi a bărcilor. Reamintim că Marian Mitrea este fostul director al Administraţiei Bazinale a Apelor Dobrogea - Litoral (ABADL).
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
Citeşte şi:
 
Mitrea de la Utilnavorep nu se lasă! Primăria Constanţa, obligată să reia licitaţia pentru fântânile arteziene. În plin sezon estival! (document)

Utilnavorep SA repară utilajele Direcţiei de Drumuri şi Poduri Constanţa! Contractul - aproape 1.800.000 de lei (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii