Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcajele rutiere, executate în municipiul Constanța de o firmă din București. Contract de peste 2,3 milioane de lei (document)

ro

02 Jan, 2017 20:39 4254 Marime text

„Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

Confort Urban SRL a anunțat cine a adjudecat contractul „Marcaje rutiere și panouri de orientare în consolă“. Potrivit anunțului de atribuire nr 174627/31.12.2016, publicat pe SEAP, câștigătoare a fost declarată societatea MARCATIN SA din București.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 2.307.782,99 lei. Câștigătorul contractului va executa marcaje rutiere și panouri de orientare în consolă, conform necesitatilor ce reies din cadrul contractului de delegatie a gestiunii nr. 46590/2105/03.04.2013 încheiat cu Primăria municipiului Constanța.
 
Execușia marcajelor rutiere longitudinale, transversale și diverse: marcaje rutiere longitudinale și transversale executate cu vopsea conveționalp (clasicp) pe arterele de circulație, marcaje rutiere transversale, longitudinale și rezonatoare transversale executate cu material termoplastic alb, marcaje rutiere rezonatoare longitudinale și transversale, 2K (bicomponent) cu întăritor diluabil cu apă, ansambluri rutiere termoplastice și rutiere 2K (bicomponent), la rece (covoare antiderapante) la trecerile pentru pietoni, marcaj rutier cu material preformat monocolor alb și multicolor, marcaj rutier tactil prin aplicare material preformat termoplastic, ștergerea marcajului rutier cu apă sub presiune sau îndepărtare mecanică, amorsă pentru marcaj rutier.
 
Panouri de orientare în consolă: furnizare, proiectare (inclusiv avize) și montare structură metalică tip consolă + panou rutier de orientare, furnizare, proiectare (inclusiv avize) și montare structură metalică tip consolă + panou rutier de orientare.
 
Despre MARCATIN SA
 
Potrivit Registrului Comerţului, firma a luat ființă în 1996 și are sediul social în Bucureşti, strada Abrud. Capitalul social subscris de  732.595 lei, integral vărsat, este compus din 146.519 acţiuni. Societatea este deținută de Morariu Sorin Petru, născut pe 13.04.1959, în Arad, cu 15% din caitalul social, Robu Constantin, născut pe  07.04.1949, în Dolj, cu 10% din capitalul social, Diaconescu Elena, născută pe  15.06.1945, în Dolj, cu 10% din capitalul social, Marin  Bogdan- Eugen, născut pe 07.1976, în București, cu 5% din capitalul social,  Marin Spiru, născut pe 30.09.1952, în Dridu, Ialomița, cu 28% din capitalul social, Cornelia Marin, născută pe 16.06.1970, în Bucureşti, cu 32% din capitalul social. Administrator special este Spiru Marin. Administrator judiciar - CII Vonica Lucian. MARCATIN SA se ocupă de lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. La ora actuală, societatea se află în reorganizare judiciară.

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire al contractului.

                                                                                                                                                   
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii