Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MApN cumpără vin de peste 90.000 de lei pentru unitățile militare din Forțele Navale (document)

ro

22 Aug, 2017 23:02 1967 Marime text
Ministerul Apărării Naționale, prin U.M. 02022 Constanța a atribuit recent un contract pentru achiziție vin de calitate superioară (vs) cu denumire de origine controlată pentru unitățile militare din Forțele Navale.

Potrivit licitatiapublica.ro, criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut. A fost primită o singură ofertă, din partea SC Granbis SRL Constanța, ofertă declarată câștigătoare. Valoarea contractului este de 93.069,7 lei, fără TVA.  
 
 
Despre SC Granbis SRL Constanţa
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, interogat la data de 22 august 2017, SC Granbis SRL, a fost înființată în anul 1994, are sediul în Constanţa, strada Theodor Sperantia nr. 60 şi are un capital social subscris de 200 de lei.

Ca asociaţi în cadrul firmei, cu câte 50 % fiecare sunt Nicolae şi Ioana Biserică. Nicolae Biserică este şi administratorul societăţii, iar cei doi nu mai figurează ca asociaţi sau administratori în alte societăţi comerciale.

Domeniul de activitate principal al firmei îl reprezintă comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun.
 
Potrivit Ministerului de Finanţe, în 2016 societatea, care are 15 angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 10.854.454 de lei şi un profit de 963.610 de lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.             
                                                                                                                                
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de atribuire a licitaţiei.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii