Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie cu semne de întrebare! Aeroportul Mihail Kogălniceanu cumpără gaze de la… cineva (document)

ro

24 Sep, 2015 13:48 1911 Marime text
S.N. Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu - Constanţa S.A. a atribuit un contract de furnizare gaze naturale. Anunţul 162044/23.09.2015, postat pe e-litatie.ro, arată că va fi furnizată o cantitate estimată anuală de 1.600 MWh gaze naturale, în amestecul intern-import corespunzător lunii de livrare aprobat de ANRE, cantitate care va fi livrată lunar, conform Graficului de livrări din Anexa nr. 1 la prezentul contract. În funcţie de activitatea aeroportuară, cantitatea de gaz poate creşte sau scădea cu 20 % fără modificarea tarifului.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 174.992 lei. Procedura de achiziţie a fost prin negociere fără anunţ de participare, deoarece produsele sunt cotate şi achiziţionate la o bursă de mărfuri. Criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”.
 
Până aici, totul este normal şi specific licitaţiilor. La capitolul „Atribuirea contractului” descoperim un mare gol. Am încercat să discutăm cu directorul aeroportului, Bogdan Artagea, pentru a afla cine este operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul. Am primit doar promisiunea că vom afla curând, deoarece „nu este aşa important”. El a promis că va verifica şi va face precizările necesare. Încă aşteptăm. Deocamdată au trect doar 36 de ore… Dacă vom primi un răspuns, vă vom comunica răspunsul celor de la Aeroport şi poziţia lor oficială în legătură cu această licitaţie.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii