Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lavandula Aqua din Moşneni amenajează spaţiile verzi ale Consiliului Judeţean

ro

09 Sep, 2017 00:00 2562 Marime text
Consiliul Judeţean a achiziţionat servicii de amenajare şi întreţinere spaţii verzi la clădirile pe care le administrează sau care fac parte din patrimoniul propriu.

Este vorba despre: Palatul Administrativ din bulevardul Tomis nr. 51; imobilul din strada Mircea cel Bătrân nr. 104; Centrul Militar Zonal din strada Mircea cel Bătrân nr. 106; Pavilionul Expoziţional din bulevardul Mamaia nr. 331A şi curtea Policlinicii nr. 2 din strada Ştefan cel Mare nr. 133. Sursa de finanţare - bugetul Consiliului Judeţean. Durata contractului - de la data înregistrării şi semnării acestuia până la data de 31.12.2017.
 
O societate comercială cu sediul în Moşneni şi care a mai câştigat în ultima perioadă şi alte contracte pe bani publici şi-a adjudecat şi acest contract. Este vorba despre Lavandula Aqua SRL.

Despre Lavandula Aqua SRL

Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului, firma, cu sediul social în satul Moşneni, comuna 23 August, judeţul Constanţa, are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Unic asociat în cadrul firmei este Adina Elena Şova, care deţine şi funcţia de administrator.
 
Domeniul de activitate al societăţii îl reprezintă spălarea şi curăţarea (uscată) articolelor textile şi a produselor din blană. Potrivit Ministerului de Finanţe, societatea Lavandula Aqua SRL a raportat pentru anul 2015 o cifră de afaceri netă de 238.670 de lei, un profit de 143.406 lei şi un singur salariat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii