Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kity Krentz SRL va furniza un motocompresor portabil centrului de scafandri din Constanța (document)

ro

18 Nov, 2015 10:24 3087 Marime text
 
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă caştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Ministerul Aparării - UM 02145 Constanța (Centrul de scafandrii), potrivit anunțului numărul 194128/17.11.2015, a atribuit contractul „Motocompresor portabil”, unde criteriul de atribuire a fost prețul cel mai scăzut.
 
Produsele despre care se face referire în contract sunt destinate refacerii plinurilor de aer pentru scafandri când aceștia nu se află în locul de dislocare permanentă.
 
Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este SC Kity Krentz SRL. Valoarea estimată totală a contractului a fost de 131.733 lei, iar valoarea totală finală a fost de 121.784,5 lei, fără TVA.
 
Kity Krentz SRL, cu sediul social în sat Vama Veche, comuna Limanu din Constanța, pe strada Falezei, numărul 31, are un capital social subscris de 200 lei, integral vărsat, activităţile fiind recreative şi distractive.
 
Asociații firmei sunt: Nicolae Krenţ și Mădălina Krenţ ce deține și postul de administrator ce dețin fiecare câte jumătate din capitalul societății.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii