Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU „Dobrogea" a încheiat un „acord cadru de furnizare energie electrică” (document)

ro

25 Feb, 2016 15:25 2113 Marime text
 

Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate. Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" al judeţului Constanţa a atribuit un contract intitulat „Acord cadru de furnizare Energie Electrică JT 30 luni ISU CT”.
 
„Autoritatea contractantă intenţionează să achiziţioneze, în baza acordului cadru şi a contractelor subsecvente, energie electrică destinate desfăşurării activităţii. Acordul cadru va fi încheiat cu un singur potenţial furnizor, iar atribuirea contractelor subsecvente se va realiza fără reluarea competiţiei. Acordul cadru are ca obiect furnizarea de energie electrică pe o perioada de 30 de luni, pentru cele patru puncte de consum JT ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă «Dobrogea» al judeţului Constanţa, după cum urmează: - Sediul ISU + Detaşament Oraş - Detaşamentul Medgidia - Staţia Hârşova - Secţia Mangalia. Valoarea estimată a acordului cadru nu conţine cheltuieli diverse şi neprevăzute”, potrivit anunţului de atribuire.
 
Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Contractul a fost câştigat de operatorul economic
Elsaco Energy SRL, din Botoşani.  Capitalul social subscris al societăţii care se ocupă de „comercializarea energiei electrice” este de 1.000 de lei, integral vărsat, compus din 100 părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Firma a fost înfiinţată în 2013.
 
Asociaţi persoane fizice sunt Dan Apetrei, născut pe 14.10.1964, în Bârlad, Vaslui, cu 17 părţi sociale (17% din capitalul social), Doru Popa, născut pe 20.06.1965, în Suceava, cu 17 părţi sociale (17% din capitalul social), Petru Parfenov, născut pe 18.06.1965, în Siret, Suceava, cu 17 părţi sociale (17% din capitalul social), Valeriu Iftime, născut pe 31.05.1960, în satul Zlătunoaia, Botoşani, cu 32 de părţi sociale (32% din capitalul social), Ovidiu Jitaru, născut pe 19.05.1962, în comuna Mileanca, Botoşani, cu 17 părţi sociale (17% din capitalul social). Persoană împuternicită este Dan Apetrei.
 
La finalul anului 2014, societatea Elcaso Energy SRL a declarat datorii în valoare totală de 2.923.947 lei, venituri totale de 1.171.501 lei și un număr mediu de opt salariați.

Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii