Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:37 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanţa cumpără rechizite de la Direct Distribuţie Birotică SRL (document)

ro

10 Oct, 2016 18:20 2437 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa a atribuit contractul privind „achiziţie pachete de rechizite şcolare“. Potrivit anunţului, se vor achiziţiona 6.864 de pachete de rechizite şcolare în următoarea componenţă: pachete clasă pregătitoare – 877 bucăţi, pachete clasa I – 933 bucăţi, pachete clasa II – IV – 2.269 bucăţi, pachete clasa V – VII – 2.094 bucăţi, pachete clasa VIII – 691 bucăţi.
 
Estimat iniţial la suma de 154.602,81 lei, contractul a fost atribuit pentru suma de 153.710,74 lei. Operatorul economic căruia i-a fost atribuit contractul este Direct Distribuţie Birotică SRL.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 10 octombrie, firma are sediul social în municipiul Bucureşti, a fost înfiinţată în anul 2011 şi se ocupă de comerţ cu ridicata nespecializat. Asociaţi în firmă sunt Nicolae Ştefan Dobrin, acesta deţinând şi funcţia de administrator, şi Corina Camelia Dobrin.
 
Conform vrajitorul.eu, Direct Distribuţie Birotică SRL a înregistrat la finele anului 2015 o cifră de afaceri de 2.597.277 lei, un profit de 130.978 lei şi un salariat. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii