Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încep lucrările de reabilitare termică a Școlii Gimnaziale nr. 8 din municipiul Constanța

ro

09 Apr, 2020 00:00 3059 Marime text

Primăria municipiului Constanța a atribuit contractul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă proiectului "Creșterea eficienței energetice a imobilului Școala Gimnazială nr. 8, Constanța " (PT, DTAC, avize, altele: DTOE, CS, DDE, inclusiv asistență tehnică din partea proiectantului pe parcursul executării lucrărilor). Valoarea totală a achiziției (fără TVA) este de 152.450 lei. Câștigător este Holiday D'Sign Consult SRL din Ploiești.

Holiday D'sign Consult SRL, în datele Registrului Comerțului


Înființată în anul 2006, firma are sediul social în municipiul Ploiești. Capitalul social subscris, de 250 de lei, integral vărsat, este compus din 25 de părți sociale. Valoarea unei părți sociale este de 10 lei. Firma este controlată de Dinu Florin Marius, cu 80% din capitalul social, și Dinu Adrian, cu 20% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei, care se ocupă de activități de arhitectură.

În anul fiscal 2015, firma cu zero salariați a avut o cifră de afaceri de 50.239 de lei și un profit de 8.323 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2016, firma cu zero salariați a declarat o cifră de afaceri de 358.900 de lei și un profit de 203.964 de lei. Situația financiară pe anul 2017 arată astfel: zero salariați, cifră de afaceri de 303.877 de lei și un profit de 60.672 de lei.

Holiday D'Sign Consult SRL a mai câștigat contractul „Serviciul de elaborare documentație tehnico-economică aferentă obiectivului de investiții «Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceul Teoretic Ovidius Constanța» (PT, DTAC)“, dar și de elaborarea documentației tehnico-economice aferente unui număr de 5 obiective de investiții (5 loturi) din municipiul Constanța, etapa a II-a. Este vorba despre Școala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“, Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, Școala Gimnazială nr. 14 Palazu Mare, Liceul Tehnologic de Electrotehnică și Telecomunicații, Școala Gimnazială nr. 7 „Remus Opreanu“. Aceeași firmă a mai obținut de la Primăria Constanța alte două contracte privind elaborarea documentației tehnico-economice aferente obiectivului de investiții privind reabilitarea, modernizarea și dotarea Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida“ și a Școlii Gimnaziale nr. 17 „Ion Minulescu“.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

Citește și:

Școala gimnazială nr.8 din Constanța, reabilitată termic de municipalitate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii