Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă o atribuire în compensare pe numele SC Holland Development Group SA

ro

29 Dec, 2014 00:00 3159 Marime text


Seria dispozițiilor de atribuire în compensare a unor terenuri către SC Holland Development Group SA, ca răspuns la notificările depuse de Cecil Poppa continuă. Prin Dispoziția nr. 2710 din data de 12 octombrie 2004 privind soluționarea notificării nr. 3/14.05.2001, Primăria Municipiului Constanța prin primar Radu Mazăre a dispus atribuirea în compensare către SC Holland Development Group SA a suprafeței de 13.290,29 mp în valoare de 338.902 euro, teren aflat în zona Hotelului Rex din Mamaia.

Potrivit dispoziției amintite și ca în alte două cazuri despre care cotidianul ZIUA de Constanța a scris în edițiile din 26 și 27 decembrie, notificarea a fost depusă prin Biroul Executorului Judecătoresc Adrian Romanescu, de către Cecil Poppa în anul 2001. Dispoziția a fost emisă, însă, pe numele societății Hollan Development Group SA ca urmare a unui contract de cesiune de drepturi succesorale litigioase. În ceea ce privește notificarea inițială, Cecil Poppa solicitase restituirea în natură a terenului în suprafață de 3.469 mp, situat în Constanța, str. Ion Roman colț cu str. Radu Negru.

În ceea ce privește SC Holland Development Group SA, aceasta figurează la Registrul Comerțului ca fiind înființată în anul 2001, cu trei acționari persoane juridice, respectiv SC Millenium Global Development SA, SC Flash Enterprises SRL și SC Flash Trading House SRL, și alți doi persoane fizice, respectiv Simona Crina Sandu și Gabriel Bogdan Sandu, numele ultimului asociat apărând și în dosarul retrocedărilor. Potrivit ultimelor date de la Registrul Comerțului, calitatea de administrator al societății o are, în prezent, SC Galactica House SRL, societate reprezentată prin Andreea-Georgiana Șerban. În luna martie a acestui an Gina Sorina Moscu Hortolomei, cunoscută drept unul dintre apropiații primarului Radu Mazăre, a fost revocată din funcția de administrator unic al SC Holland Development Group SA, locul său fiind luat, pentru următorii patru ani, de către SC Galactica House SRL. După cum arată aceleași date de la Registrul Comerțului, în prezent, Gina Sorina Moscu Hortolomei mai ocupă funcția de administrator la SC Mobitom SA, SC New Amsterdam SRL și SC Wynn Resort SRL. La finalul anului 2013 SC Holland Development Group SA declarase o cifră de afaceri de 378.467 lei, profitul net și numărul salariaților fiind pe zero.

Așa cum am amintit, societatea a mai fost beneficiara unor astfel de dispoziții privind soluționarea unor notificări de restituire a unor terenuri în Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii