Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iată cine va furniza medicamente pentru sânge și organele hematopoietice Spitalului Județean Constanța (document)

ro

26 May, 2016 09:16 3206 Marime text

 

 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit prin licitație deschisă (electronica) contractual „Achiziția de Medicamente pentru sânge și pentru organele hematopoietice, toate celelalte produse terapeutice” – cu locul principal de livrare la Farmacia Spitalului, unde criterial de atribuire a fost prețul cel mai scăzut, potrivit licitatiepublica.ro.
 
Valoarea totală finală a contractelor a fost de 1.831.550,5 lei. Astfel, Contractul numărul 20184 a fost atribuit societăţii Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics SRL (cu o valoarea totală finală a contractului de 635.000 lei fără TVA), Contractul numărul 20150 a fost câştigat de firma Farmexim SA (cu o valoare de 421.562,50 lei fără TVA), Contractul numărul 20181a fost câștigat de Mediplus Exim SRL (cu o valoare de 162.328 lei fără TVA) și Contractul numărul 20171 care a fost atribuit societății Pfizer Romania SRL (cu o valoare de 612.660 lei fără TVA).
 
Detalii despre firmele câștigătoare
 
Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics SRL, a fost înființată în 2012, și are sediul social în Deva, pe strada Dorobanţilor, numărul 43, județul Hunedoara, deținând un capital social subscris de 2.800 lei, integral vărsat, iar activitatea principală a acesteia fiind comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociatul persoană juridică al societății (asociat unic) Farmaceutica Remedia SA, iar administratorii frmei sunt: Cornelia Ruxandra Tică și Corneliu Poll, ambii deținând puteri depline în societate.
 
Farmexim SA București are un capital social de 14.695.200 lei și este condusă de președintele director general Ovidiu Buluc, care deține și 69,27% din acțiuni. Restul de 30,73% este controlat de alți 30 de asociați. În anul 2013, firma a raportat un profit net de 19 milioane de lei și o cifră de afaceri de aproape 1,3 miliarde de lei, cu 582 de salariați. Firma care are ca și activitate principal comerțul cu ridicata al produselor farmaceutice, îi are ca administrator pe Gheorghe Gilcescu, Isabelle Iacob și directorul Ovidiu Buluc.
 
Mediplus Exim SRL, cu sediul în Mogoșoaia, funcţionează din anul 1997, are un capital social subscris de 37.834.650 lei şi are ca asociaţi persoane juridice pe A&D Pharma Holdings SRL, cu sediul în Bucureşti, ce deţine 99,9995% din acţiuni, şi pe A&D Pharma Holdings NV, cu sediul în Olanda, care deţine 0,0005% din acţiuni. Societatea este administrată de Sorex Ad Consult SRL. La sfârșitul anului 2014, Mediplus Exim SRL declarase o cifră de afaceri de 3.163.983.616 de lei, un profit net de 43.850.121 de lei și 873 de salariați.
 
Înfiinţată în 2004, Pfizer Romania SRL, cu sediul social în Bucureşti Sectorul 1, pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti numărul 172-176, Willbrook Platinum Business and Convention Center Cladirea B, are un capital social subscris de 7.775.860 lei, integral vărsat, iar activitatea principal este comerţul cu ridicata al produselor farmaceutice. Asociaţi persoane juridice sunt: Pfizer Global Holdings BV (cu sediul social în Olanda) și Pfizer Shareholdings Intermediate SARL (cu sediul social în Luxemburg). Persoane împuternicite în societate sunt: Gregory Scott Reeder (în calitate de administrator cu funcția de membru în consiliul de administrație), Richard Nolan Townsend (în calitate de administrator cu funcția de președinte în consiliu de administrație) și Karl Gubitz (în calitate de administrator cu dfuncția de membru în consiliul de administrație).
 
În secțiunea „Documente” poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro.

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii