Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Tensor SRL va furniza un pachet software de formare profesională (document)

ro

05 Nov, 2015 23:40 1367 Marime text
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă câştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale  atribuit, prin licitație deschisă, contractul "furnizare pachet software de calcul fluido-dinamic (CFD)"
Este vorba despre un pachet software de calcul fluido-dinamic cu lineță perpetuă, conținând un solver pentru analiză și simularea dinamicii fluidelor utilizabil pentru curgeri complexe capabil să ofere eficientă optimă şi acurateţe pentru un domeniu foarte variat de curgeri şi să permită capabilităţi generale de modelare, metode numerice de calcul, metode de discretizare, rezolvare de probleme. Vorbim practic de un pachet software de formare profesională.
Valoarea totală finală a contractului este de 266.800 de lei fără TVA. Criteriul de atribuire a fost ”prețul cel mai scăzut”.
Pentru contractul nr: 279 a fost primită o singură ofertă admisibilă care a și câștigat de altfel. Este vorba despre societatea Tensor SRL, cu sediul social pe strada Matei Basarab, nr. 48, sector 3, localitatea București
Este o firmă înființată în 1996, are un capital social de 2500 de lei. Asociații firmei sunt Oprea V. Valentin Justinian, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 20% / 20%, Oprea Cristina, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 80% / 80%. Administrator este Oprea V. Valentin Justinian. Obiectul de activitate al firmei este "Intermedieri în comerţul cu produse diverse".
Firma are patru salariaţi.  La data de 30.09.2015, firma nu avea înregistrate la ANAF datorii la stat, potrivit vrajitorul.eu. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii