Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma ieşeană „Fidelis Energy” va furniza energie electrică Spitalului de la Eforie Nord (document)

ro

27 Jul, 2015 19:27 2196 Marime text
 
Spitalul Clinic de Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie Eforie Nord a atribuit un contract de furnizare de energie electrică. Alegerea contractantului s-a făcut prin negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare. Potrivit licitatiepublică.ro, valoarea totală finală a contractului se ridică la 154.396 lei.
Conform anunțului de atribuire cu numărul 160217/27.07.2015, contractul are valabilitate un an de zile.
Firma câştigătoare este SC Fidelis Energy SRL, cu sediul pe şoseaua Principală nr.3, din localitatea Valea Lupului, din judeţul Iaşi. Firma va trebui să furnizeze energie electrică la toate punctele spitalului. Această societate a câştigat, la începutul anului, un contract şi cu Spitalul din Medgidia.
În ceea ce priveşte structura SC Fidelis Energy SRL, aşa cum reiese din datele de la Registrul Comerţului, firma, înfiinţată în 1994, are doi asociaţi: Florin Marius Ivanov şi Cătălin Romulus Vişan, amândoi mai apărând ca asociaţi şi în SC MCS Global Distribution SRL. Potrivit vrăjitorul.eu, la finalul anului 2013, firma declarase o cifră de afaceri de 170.792.605 lei, un profit de 14.967 lei și doar nouă salariați.
Deşi înfiinţată în anul 1994, firma este una relativ nouă pe piaţa achiziţiilor publice. Din martie 2012 a încheiat primul astfel de contract cu Spitalul Municipal Medgidia. De altfel, Spitalul Municipal Medgidia este, deocamdată, şi singura autoritate contractantă din judeţul Constanţa care a dat ENEL-ul pe SC Fidelis Energy SRL.
Anunţul de atribuire poate fi vizualizat în secţiunea „Documente” a acestui articol.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii