Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firma Energotehnica SRL, din Sibiu, a câştigat un contract cu Enel Dobrogea (document)

ro

16 Dec, 2015 10:34 3997 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Enel Distribuție Dobrogea SA a atribuit, prin licitație deschisă, un contact privind ”realizare DRRI 110kV în stația de transformare Medgidia Nord”. Locul principal de executare este la stația de transformare 110/6 kV Medgidia Nord, DN 22C, Medgidia, din județul Constanța.

Este vorba despre realizarea unei instalații de protecție DRRI la nivel stație 110 kV (celule linii de 110 kV și celule 110 kV aferente transformatori de putere). În stația de transformare Medgidia Nord se va monta un Grup Electrogen, cu AAR inclus, pentru asigurarea alimentării de rezervă 0,4 kV în situație de avarie. Dispozitive noi de protecții la celulele 110 kV aferente LEA și Trafo, lucrări necesare de cablaj circuite secundare. Executantul va asigura toate serviciile de proiectare (detalii executie, documentație as-built).

Valoarea totală finală a contractului este de 601.030 lei. Criteriul de atribuire a fost ”prețul cel mai scăzut”. Pentru acest contract s-a primit o singură ofertă, declarată admisibilă. Este vorba despre Energotehnica SRL, care a și câștigat licitația.

Sediul social al acestei firme este în municipiul Sibiu, str. Viile Sibiului, nr. 1, etaj 1, Birou 1, judeul Sibiu. Firma a fost înființată în 1998, are un capital social de 18.000 lei și un obiect de activitate bazat pe ” Lucrări de instalaţii electrice”. Asociații firmei sunt Colceriu Mircea,cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 94.44% / 94.44%, și Colceriu Aurica, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi: 5.5555555556% / 5.5555555556%. Administrator este Colceriu Mircea.
Potrivit vrajitorul.eu, anul trecut firma avea o cifră de afaceri de 38.675.140 lei, și un profit de 67.744 lei. Societatea are 85 de angajați.
În secțiunea Documente a articolului puteți vedea anunțul de atribuire a contractului. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii