Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Festival la Medgidia. Cu ce firmă s-a bătut palma (document)

ro

14 Apr, 2017 20:07 5167 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Primăria Medgidia a atribuit un contract intitulat „servicii de organizare evenimente - Festivalul de jocuri şi reconstituiri ale diferitelor perioade istorice”.
 
Potrivit documentului publicat pe licitatiepublica.ro, contractul se referă la „organizarea de concerte de muzică pop, folk, rock, populară şi etno în cele patru zile ale festivalului”. Concertele vor fi susţinute de solişti consacraţi la nivel naţional.
 
A fost primită şi admisă o singură ofertă, numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul, pentru suma de 567227.00 RON, fără TVA, fiind Alpha Sound Production.
 
Cu sediul în Constanţa, pe bulevardul Tomis, firma câştigătoare are un capital social subscris de 210 lei, integral vărsat. Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 14 aprilie 2017, asociaţi sunt Dumitru Marin (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 95% / 95%) şi Ion Tulea (cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 5% / 5%), care deţine şi funcţia de administrator.

Menţionăm că am încercat să luăm o declaraţie de la firma câştigătoare, însă la numărul disponibil pe fişa de la Registrul Comerţului nu a răspuns nimeni.

 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de atribuire al contractului de pe licitatiapublica.ro.  

 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii