Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ExxonMobil a atribuit un contract de 9 milioane de dolari unei firme britanice (document)

ro

24 Feb, 2014 00:00 2992 Marime text
ExxonMobil Exploration and Production Romania Limited Nassau (Bahamas) Sucursala Bucureşti a pus la bătaie un contract de peste 9 milioane de dolari în Marea Neagră. În urma unei proceduri de negociere contractul a fost atribuit unei firme din Marea Britanie.
Potrivit anunţului de atribuire, este vorba despre un contract de servicii de scufundare pentru vehicul manevrat de la distanţă pentru un program de forare în Marea Neagră. Autoritatea contractantă a primit trei oferte, dintre acestea cea declarată câştigătoare fiind a operatorului economic Oceaneering International Services Limited, cu sediul în Dyce, Aberdeen – Marea Britanie. Deşi evaluat iniţial la suma de 30 de milioane de dolari, britanicii şi-au adjudecat contractul pentru suma de 9.940.280 dolari, perioada de derulare a contractului fiind de patru ani.
Obiectivul acordului-cadru încheiat este, aşa cum se precizează în acelaşi anunţ de atribuire, asigurarea accesului ExxonMobil la resursele identificate ca fiind necesare pentru prestarea în cadrul contractelor subsecvente a serviciilor de scufundare pentru vehicul manevrat la distanţă, pentru un program de forare în Marea Neagră.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii