Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Euromateria SRL construieşte o grădiniţă în satul Horia (document)

ro

02 Oct, 2015 17:58 3395 Marime text
Comuna Horia a atribuit un contract ce vizează lucrări de execuţie pentru realizarea unei grădiniţe, dar şi a unei anexe CT în satul Horia din judeţul Constanţa. Valoarea estimată a contractului de achiziţie este de 818.830 lei. Menţionăm că în această sumă nu sunt cuprinse cheltuielile neprevăzute.
 
Potrivit anunțului cu numărul 192680/02.10.2015, criteriul de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut”. Trei societăţi şi-au oferit serviciile, contractul revenindu-i operatorului economic Euromateria SRL, cu sediul social în Bucureşti, Sector 3, pentru suma de 735.060,78 lei, fără TVA.
 
Cine este Euromateria SRL
 
Potrivit Registrului Comerţului, consultat la data de 2 octombrie 2015, Euromateria SRL are un capital social subscris de 10.000 de lei, integral vărsat, şi se ocupă cu „lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.
 
În cadrul societăţii figurează drept asociat unic Răzvan-Mihai Gheorghe, născut în Bucureşti, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100% / 100%. De asemenea, acesta are şi calităţile de împuternicit şi administrator al firmei.
 
Numele lui Răzvan-Mihai Gheorghe mai apare în calitate de asociat şi în următoarele patru firme din Constanţa, care au fost radiate, şi anume: Euro Materia SRL, Euromateria SRL, Promillenaria Cons SRL şi Rivan Mar SRL. În ultimele trei societăţi menţionate, avea şi funcţia de administrator. De asemenea, Răzvan-Mihai Gheorghe este asociat în alte două firme din judeţul Constanţa, Tehno Deviz Construct SRL şi Wiga Teal SRL, acestea aflându-se în stare de funcţiune, cu menţiunea că în ultima firmă figurează şi drept administrator.
 
Conform vrajitorul.eu, Euromateria SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 520.408 lei, datorii totale de 554.302 lei şi doi salariaţi. Datele se aplică pentru anul 2014.
                                                                                                                                                  
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
 
Sursa foto: plus.google.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii