Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel Dobrogea recuperează creanţele cu ajutorul Eos Ksi România (document)

ro

01 Feb, 2015 22:01 3880 Marime text
Enel Distribuţie Dobrogea SA a atribuit un contract pentru prestarea serviciilor de urmărire şi recuperare creanţe către EOS KSI România SA. 
 
Actul a fost semnat pe data de 19 decembrie 2014 şi are o valoarea de 5.389 de lei şi prevede recuperarea de creanţe de la rău-platnici, scrie licitatiapublică.ro. 
 
Eos Ksi are sediul social în Bucureşti şi un capital social subscris de 2504000, conform datelor înregistrate la registrul Comerţului. 
 
Acţionar principal este EOS INTERNAŢIONAL BETEILIGUNGS-VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH, cu 99.9% din acţiuni. 
 
Cifra de afaceri raportată pe anul 2013 de Eos Ksi România atinge aproape 58 de milioane de lei. Conform vrăjitorul.eu, cifra netă de afaceri s-a ridicat la peste 1,4 milioane de lei, cu 638 de angajaţi. 
 
Marja profitului net este ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (2.47% faţă de % media industriei). 
 
Evoluţia cifrei de afaceri este mai bună decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc scăzut decât sectorul de activitate din care face parte (7.95% faţă de media industriei). 
 
Randamentul activelor este semnificativ mai mare decât al industriei din care face parte. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi are perspective solide de dezvoltare. 
 
Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şifructifică excelent capitalul existent (32.24% faţă de % media industriei). 
 
Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (87.15% faţă de media industriei). 
 
Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (74zile faţă de zile media industriei). 
 
Compania se află într-o situaţie financiară bună. Indicatorii de profitabilitate precum şi soliditatea indicatorilor de solvabilitate garantează o evoluţie lipsită de riscuri înperioada următoare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii