Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Enel Distribuţie Dobrogea SA a încheiat un contract cu o firmă din Cluj (document)

ro

04 Feb, 2016 15:29 2235 Marime text
 
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Enel Distribuţie Dobrogea SA  a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract cu privire la „realizarea LEA 110kV dublu-circuit Medgidia 1- FCM 2”.
Au fost primite şi admise două oferte. Preţul cel mai scăzut a fost criteriul de atribuire. Precizăm că s-a organizat o licitaţie electronică. Numele operatorului economic căruia i-a fost atribuit contractul este Elm Electromontaj Cluj SA.

În ceea ce priveşte firma câştigătoare, aceasta are sediul social în municipiul Cluj-Napoca, pe strada Traian Vuia, numărul 240-242, şi are drept activitate principală lucrările de instalaţii electrice. Capitalul social subscris al societății este de 1.071.500 lei, integral vărsat. Lista acționarilor are un aport la capital de 1.071.500 lei și o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 100%.
 
Persoanele împuternicite sunt Florin Viorel Simon (are calitate de conducator, în funcția de director general), Ioan Socea (are calitatea de administrator cu funcția de membru în consiliul de administrație), Gabriela Corina Dumitru (are calitatea de administrator și este membru în consiliul de administrație), Florin Mircea Pop (are calitatea de administrator și funcția de președinte consiliu de administrație), Mihai Tudor (în calitatea de administrator și membru în consiliul de administrație), Andrzej Michal Bartos (în calitatea de administrator și membru în consiliul de administrație).
 
La finalul anului 2014, societatea Elm Electromontaj Cluj SA, a declarat o cifră de afaceri de 17.340.511 lei, datorii totale în valoare de 12.214.872 lei, cheltuieli totale de 21.925.462 lei și un număr mediu de 156 de angajați. 


Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii