Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrocentrale Constanța SA face afaceri cu o firmă din Bacău. Ce valoare are contractul atribuit (document)

ro

01 Aug, 2017 23:04 2915 Marime text
Electrocentrale Constanta S.A. a atribuit recent un contract de furnizare sare gemă bulgări sort 3-50 kg. Potrivit licitatiapublica.ro, contractul are ca obiect furnizarea de sare gemă bulgări 3-50 kg, în cantitate de 550 tone pe o perioadă de un an. Sarea va fi livrată la destinația finală, fie prin CF, fie cu autovehicule care basculează și au lungimea maximă de 10 m (cap tractor și benă).

Criteriul de atribuire a contractului l-a reprezentat prețul cel mai scăzut, iar din cele două oferte primite a fost declarată câștigătoare cea din partea SC Metalsim Company SRL Bacău, ofertă cu aproximativ 1100 de lei mai mică decât valoarea estimată. Mai exact valoarea estimată a contractului a fost 247.500 de lei, iar firma câștigătoare a venit cu o ofertă în valoare de 246.361,5 lei.
 
Despre Metalsim Company SRL
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului, interogat la data de 1 august 2017, societatea a fost înființată în anul 1994 și are sediul social în municipiul Bacău, bulevardul Alexandru cel Bun nr. 1, județul Bacău.

Capitalul social subscris al firmei este de 250 de lei, integral vărsat, divizat în 25 de părți sociale, fiecare în valoare de 10 lei. Unic asociat în cadrul firmei este Profira Merlușcă, aceasta fiind și administratorul societății ce are ca domeniu de activitate comerţul cu ridicata al echipamentelor şi furniturilor de fierărie pentru instalaţii sanitare şi de încălzire.
 
Conform Ministerului de Finanțe, pentru anul 2016 societatea a raportat o cifră de afaceri netă de 2.485.949 de lei, profit de 124.076 de lei și 5 salariați.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.
 
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de atribuire a contractului de pe licitatiapublica.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii