Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Electrocentrale Constanța SA a cumpărat carburant de peste 200.000 de lei (document)

ro

14 Jul, 2015 18:13 1929 Marime text
 
Electrocentrale Constanța SA a atribuit contractul pentru furnizare motorină pentru suma de 235.838,75 lei.
 
Potrivit anunțului de atribuire cu numărul 190178/14.07.2015, obiectul contractului este achiziția de carburanți necesari pentru funcționarea atât a mijloacelor auto, a utilajelor, aflate în dotarea Electrocentralei Constanța SA cât și pentru întreținerea instalațiilor.
 
Operatorul economic căruia i s-a atribuit contractul este Rompetrol Downstream SRL.
 
Ce spune Registrul Comerțului
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 24 iunie 2015, societatea Rompetrol Downstream SRL Bucureşti a fost înfiinţată în anul 2000 şi se ocupă în principal de comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate. Asociaţi persoane juridice în firmă sunt KMG International NV, Rompetrol SA şi Rompetrol Rafinare SA.
 
Administratori în firmă sunt Bauyrzhan Nugumanov, Vadim Poletaev, Mariana Durlesteanu, Dumitru Cătălin şi Rusnac Vladislav. Directorii Rompetrol Downstream SRL Bucureşti sunt Neculae Sorin, Rusnac Vladislav şi Dykanbayeva Aizhan.
 
În secţiunea „Documente“, puteţi vizualiza anunţul de atribuire, procesul-verbal şi raportul de procedură aferente contractului „Carburanţi pe bază de card de credit“.          
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii