Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

De la cine cumpără U.M. 02022 Constanţa ulei rafinat, ulei de măsline extravirgin şi ciocolată simplă (document)

ro

22 Jul, 2017 00:00 2563 Marime text
Ministerul Apărării Naţionale, prin U.M. 02022 Constanţa, a atribuit, prin procedură simplificată, un contract necesar achiziţionării de ulei rafinat din floarea-soarelui, ulei din măsline extravirgin şi ciocolată simplă sau cu adaosuri, în amestec omogen, fără umplutură, pentru unităţile militare din Forţele Navale.
 
Contractul a fost atribuit societăţilor comerciale Stedyan Com SRL, din Brăila, care a oferit suma de 82.822,5 lei, şi Granbis SRL, din Constanţa, pentru 94.690,5 lei. Criteriu de atribuire a fost „preţul cel mai scăzut“.
 
Pentru această licitaţie, persoanele cu funcţie de decizie din cadrul U.M. 02022 au fost: conducătorul autorităţii contractante, Dan Hăulică - comandant, membrii organelor decizionale ale autorităţii contractante ce au avut legătură cu procedura de atribuire - Victor Gîdiuţă - locţiitor comandant, Zaharia Milu - şef de stat major, Dumitru Ovidiu Preda - contabil-şef, Marius Secrieru - şef Centru Sprijin Logistic pentru Resurse Materiale, Octavian Pătraşcu - şef Secţie Achiziţii, Mădălina Preda - consilier juridic. Comisia de evaluare a fost formată din: Dragoş Baiasu, Lavinia Ioana Burnescu, Emilia Drăgan, Mirela Fraico (membru de rezervă), Daniela Ponov (membru de rezervă), Valerica Magaran (membru de rezervă).
 
Potrivit Registrului Comerţului, acesta fiind consultat la data de 21 iulie, asociat unic al SC Stedyan Com SRL este Dumitru Dănuţ Sterea, născut la data de 13 septembrie 1972, în Brăila. Activitatea principală a SC Stedyan Com SRL este „comerţul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun“.
 
Tot potrivit Registrului Comerţului, SC Granbis SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Asociaţi persoane fizice sunt Nicolae Biserică, născut la data de 11 ianuarie 1963, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Ioana Biserică, născută la data de 27 aprilie 1965, din comuna Ion Corvin, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Domeniul de activitate principal al firmei este „comerţ cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi şi tutun“.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii