Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dacris Prod SRL, o companie cu o situaţie financiară precară va livra produse Universităţii Politehnice (document)

ro

12 Dec, 2014 15:40 5543 Marime text

Universitatea Politehnica din Bucureşti, cu adresa pe Splaiul Independenţei 313. Sector 6 Bucureşti, achiziţionează produse informative şi de promovare, informează licitatiapulbica.ro. În acest sens, a fost organizată o licitaţie deschisă în urma căreia patru agenţi economici au fost declaraţi câştigători. Printre aceştia se numără şi o societate din Constanţa.
 
Valoarea totală finală a contractului este de 418.150 lei. Iar atribuirea a avut loc la data de 7 noiembrie. Au fost primite şapte oferte, dintre care cinci au fost declarate admisibile.

Dual Promo SRL, din Bucureşti va livra produse în valoare de154.999.80 de lei. Trima-Birotica & Papetărie SRL, din Bucureşti, va livra produse în valoare de 12.922 de lei, Tropevm SRL, din Pucioasa -  247.554 de lei, iar Dacris Prod SRL, din Constanţa, va livra produse de 2.674.20 de lei.  
 
Contractul de faţă este legat de un proiect/program finanţat din fonduri comunitare.
 
Cine este Dacris Prod SRL
 
Conform Registrului Comerţului, DacrisPros SRL este o societate înfiinţată în 1994, cu sediul în municipiul Constanţa, strada Sabinelor, nr. 3. Obiectul de activitate al firmei este “alte activităţi de tipărire n.c.a.” Ascoiaţi persoane juridice în societate sunt Claudiu Adrian Faţi, de 47 de ani, din Medgidia şi Laurenţiu Dan Faţi de 45 de ani, tot din Medgidia.

Claudiu Adrian Faţi mai este asociat în AFC Marketing SRL, ASQ Management SRL,ambele în funcţiune şi cu sediul în Otopeni, judeţul Ilfov, Basler Paper SRL, din Constanţa, în funcţiune, Chk Services SRL, din Otopeni, radiată, Structure Busines SRL din Constanţa, în funcţiune, Structure Solutions SRL, Dacris Impex SRL, ambele cu sediul în Constanţa şi în funcţiune, Db Resurse Umane SRL şi Trans Global Vehicle SRL, ambele din Otopeni, radiate. De asemenea, potrivit RECOM, Claudiu Adrian Faţi este administrator în AFC Marketing SRL, DI Structure Business SRL, DP Structure Solutions SRL, Dacris Impex SRL şi Trans Global Vehicle SRL.
 
La rândul său, Laurenţiu Dan Faţi mai este asociat şi administrator în ASQ Management SRL, în funcţiune, cu sediul în Otopeni, judeţul Ilfov, Basler Paper SRL, din Constanţa, în funcţiune, Chk Services SRL, din Otopeni, radiată, DI Structure Busines SRL din Constanţa, în funcţiune, DP Structure Solutions SRL, Dacris Impex SRL, ambele cu sediul în Constanţa şi în funcţiune, DB Resurse Umane SRL, din Otopeni, radiate şi Dacris Trade SRl, din Constanţa, radiată.
 
Potrviti vrajitorul.eu, la finalul anului 2013, marja profitului net a firmei Dacris Prod SRL era ridicată având în vedere industria din care face parte. Firma prezintă un nivel ridicat de stabilitate (4.43% faţă de % media industriei). Evoluţia cifrei de afaceri este mult mai slabă decât cea a industriei din care face parte. Firma prezintă un risc ridicat având în vedere că nu reuşeşte să urmeze tendinţa de dezvoltare a segmentului din care face parte (-1.23% faţă de % media industriei). Randamentul activelor este mai mare decât al industriei din care face parte. Firma prezintă un risc scăzut comparativ cu firmele competitoare şi are perspective solide de dezvoltare.
 
Randamentul capitalurilor este semnificativ mai mare comparativ cu industria din care face parte firma. Firma prezintă un risc foarte scăzut comparativ cu firmele competitoare şi fructifică excelent capitalul existent (15.56% faţă de % media industriei).
 
Nivelul datoriilor în total activ este semnificativ mai mare comparativ cu media industriei din care face parte. Firma are capitaluri proprii foarte reduse şi acest aspect poate afecta menţinerea echilibrului financiar (40.19% faţă de % media industriei).
 
Firma încasează facturile emise în termene mult mai lungi decât media industriei din care face parte. Încasarea la termene foarte mari a creanţelor creează lipsa de lichidităţi şi dezechilibru financiar (65zile faţă de zile media industriei).
 
Compania se află într-o situaţie financiară precară. Nivelul profitabilităţii operaţionale precum şi indicatorilor de solvabilitate nu pot garanta o evoluţie total lipsită de riscuri în perioada următoare. Firma întâmpina dificultăţi în achitarea obligaţiilor de plata faţă de partenerii de afaceri. Este recomandată monitorizarea mai frecvenţa a evoluţiei acestei companii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii