Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:01 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu sediul în Constanţa Una dintre firmele care vor să reabiliteze Cazinoul, contract cu CNI pentru… supraveghere la Braşov

ro

11 Jul, 2015 00:00 4285 Marime text
Una dintre firmele constănţene care se bat cu alţi patru ofertanţi pentru contractul privind „Întocmirea fazelor de proiectare PT+DTAC+DE, asistență tehnică a proiectantului și execuție, lucrări aferente obiectivului de investiție «Consolidare şi restaurare Cazino Constanța»“ şi-a adjudecat recent o licitaţie „grasă“ la Compania Naţională de Investiţii (CNI). Acelaşi CNI a atribuit pe 9 iulie contractul „Asistenţă tehnică pentru implementarea subproiectelor prin specialişti şi diriginţi de şantier pentru subproiectul: «Reabilitare/înlocuire/extindere sistem public de alimentare cu apă (captare, aducţiune, staţii de tratare, rezervoare de înmagazinare, reţele cu apă) în localitatea Buşteni, judeţul Prahova»“. 
Firma Tehnoconsult Proiect SRL din Constanţa va lua 159.851,45 de lei pentru a supraveghea lucrările în cadrul acestui proiect. Valoarea estimată a contractului a fost de 266.419,14 lei, fără TVA, firma din Constanţa oferind cu aproximativ 40% mai puţin decât estimarea iniţială. Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut. Alte două firme au încercat să obţină acest contract - Monito Instal SRL din Braşov şi Fucomar Proconsult SRL din Ploieşti. 
 
Revenind la firma câştigătoare, societatea constănţeană Tehnoconsult Proiect a avut lipici la licitaţiile publice în judeţul Tulcea. Societatea, înfiinţată în anul 2004, cu sediul pe strada Pescarilor, îi are ca asociaţi pe Sorin Costel Mălai, din Medgidia, şi pe Alexandru Florian Mălai, din Constanţa, cel din urmă fiind şi administrator. Activitatea principală o reprezintă „inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea“.Sorin şi Alexandru Mălai mai sunt asociaţi şi în firma Design Concept Proiect SRL.
 
Firma şi-a adjudecat anul trecut două contracte la Tulcea - pentru „Asistenţă tehnică din partea proiectantului pe durata execuţiei proiectelor aferente Sistemului de management integrat al deşeurilor în judeţul Tulcea şi Servicii de proiectare pentru obiectivul de investiţii Locuinţe pentru tineri destinate închirierii”, licitaţii organizate de CNI. Alte două licitaţii, publicate chiar ieri pe SEAP, au fost încheiate cu ENEL Distribuţie Muntenia SA.
 
Precizăm faptul că în cazul licitaţiei pentru reabilitarea Cazinoului din Constanţa, Tehnoconsult Proiect SRL a depus oferta în asociere cu alte firme: SC Green Line Construct SRL (lider de asociere, reprezentată de administrator Cristina Giorgiana Gogonea), din Dărmăneşti, Dâmboviţa - SC Euras SRL Satu Mare - SC Tehnoconsult Proiect SRL din Constanţa, cu subcontractanţii SC Luca Way SRL Bucureşti, SC Unio SA Baia Mare, SC Sava Serv Construct SRL Dărmăneşti, Dâmboviţa, terţ susţinător/subcontractant NEIR d.o.o. Split, Croaţia, SC LPV Construct SRL Bucureşti şi SC Dooi Studio SRL Bucureşti. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii