Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Crucial Systems & Services SRL a câştigat un contract de un milion de lei (document)

ro

02 Nov, 2015 15:28 4883 Marime text
„Este o tipologie a comiterii unor fapte de corupţie. Am sesizat că în multe dosare care privesc fapte de achiziţii publice sau licitatii trucate, există o relaţie între cei care deţin funcţii importante şi anumiţi oameni de afaceri. În anumite zone, în anumite oraşe, doar o anumită firmă câştigă întotdeauna licitaţiile, doar ea putea să cheltuiască banul public. În ultima perioadă, am observat că se interpun persoane apropiate funcţionarului public sau omului de afaceri, unii ştiu la ce sunt folosiţi, îşi folosesc conturile, anumite proprietăţi“, a declarat procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, într-un interviu acordat ziare.com.

Autoritatea Navală Română a atribuit, prin licitaţie deschisă, contractul “Soluţie de securitate a sistemelor ANR şi RoRIS (prevenire, filtrare, control acces, nerepudiere a informaţiilor) şi subscripţie pe 3 ani – echipamente + licenţe + servicii aferente”. Este vorba despre două loturi. Obiectul achiziţiei îl reprezintă achiziţionarea de echipamente, software, subscripţii şi licenţe cu o valabilitate minimă de 3 ani, conform caietului de sarcini.
Locul principal de livrare este sediul ANR Constanta, incinta port nr.1. Valoarea totală finală a contractului este de 1.060.000 lei. Criteriul de atribuire este „preţul cel mai scăzut”. Număr de referinţă atribuit dosarului de autoritatea contractantă: SOLSEC2014.
Pentru contractul nr: 19465, cu denumirea „Soluţie de securitate a sistemelor ANR şi RoRIS-Lot1- Soluţie integrată de securitate şi management IT 3 (ani)” a fost primită o singură ofertă din partea societăţii Crucial Systems & Services SRL, care, de altfel, a şi câştigat licitaţia. Valoarea totală finală a contractului este de 1.060.000,00 lei fără TVA.

Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului în data de 12 iunie 2015, Crucial Systems & Services SRL a fost înființată în anul 1998 și are ca principal domeniu de activitate „repararea calculatoarelor şi a echipamentelor periferice“. Firma are sediul social în Constanţa, pe bulevardul Mamaia nr. 192.
Asociați în firmă sunt Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiţă Moldoveanu, care au câte un aport la capital de 18.000 de lei, cu câte 1.800 de părți sociale și câte o cotă de participare la beneficii și pierderi de 50%. Administratorul societății este Bogdan Mihăiţă Moldoveanu.
Potrivit Registrului Comerțului, Elena Andreea Avrigeanu și Bogdan Mihăiţă Moldoveanu mai apar ca asociați în firmele River Software Inc SRL Constanța și în Crucial Consulting SRL (radiată).
 La finele anului 2013, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 4.905.528 de lei, un profit de 11.040 de lei și 16 salariați.

Anunţul postat pe SEAP îl puteţi citi în secţiunea "Documente".


Sursa foto: reparatiipc.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii