Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract de aproape 1,5 milioane lei atribuit de CJC prin negociere fără anunţ de participare (document)

ro

26 Nov, 2013 00:00 5006 Marime text
Firma care a găsit, în anul 2005, banca la care Consiliul Judeţean Constanţa s-a îndatorat pe 20 de ani pentru finalizarea Pavilionului Expoziţional a primit, de curând, un contract de aproape 1,5 milioane lei de la acelaşi CJC. Potrivit anunţului de atribuire, este vorba despre un contract de asistenţă tehnică din partea proiectantului pe durata execuţiei proiectelor aferente sistemului de management integrat al deşeurilor în judeţul Constanţa, contract atribuit firmei Romair Consulting SRL prin negociere fără anunţ de participare şi care valorează 1.430.310 lei.
Contractul presupune executarea serviciilor de arhitectură, de inginerie şi servicii integrate de inginerie, a serviciilor de amenajare urbană şi a serviciilor de arhitectură peisagistică, a serviciilor conexe de consultanţă ştiinţifică şi tehnică, a celor de testare şi analiză tehnică.

În ceea ce priveşte firma Romair Consulting SRL, potrivit datelor de la Registrul Comerțului, aceasta îl are în prezent ca asociat unic pe Dragoș Marian Boeru, până nu de mult singurul asociat fiind Gheorghe Boeru. Dragoș Marian Boeru mai apare ca asociat și în SC Romair Energy SRL, Skyline Center SRL, SC Skyline&Partners SRL și SC Vinul Boerului SRL.
La finalul anului 2012, SC Romair Consulting SRL, înființată în 1997, declarase o cifră de afaceri de 61.998.919 lei, un profit net de 13.165.738 lei și 176 de salariați.
SC Romair Consulting SRL cunoscută constănțenilor ca fiind firma care în anul 2005 a ales banca la care Consiliul Județean Constanța s-a îndatorat pe 20 de ani pentru finalizarea Pavilionului Expozițional. Pentru contractul de consultanţă de atunci, Consiliul Județean Constanța, condus tot de Nicuşor Constantinescu, a plătit 2,6 milioane lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii