Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contract cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa câştigat de firma Eco Fire Sistems SRL (document)

ro

11 Apr, 2017 18:38 2993 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou-înfiinţate.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a atribuit un contract de „servicii de colectare, de transport şi de eliminare a deşeurilor spitaliceşti” unei firme cu sediul în Lumina. Potrivit licitatiapublica.ro singura firmă înscrisă la concurs este Eco Fire Sistems SRL, cu sediul social în Lumina, Sola A 314 1/1, aceasta fiind şi societatea desemnată câştigătoare. Valoarea contractului este de 237.250 de lei.

Despre Eco Fire Sistems SRL

Potrivit Registrului Comerţului, interogat la data de 10 aprilie 2017, societatea Eco Fire Sistems SRL a fost înfiinţată în 2001 şi are sediul social în satul Lumina, comuna Lumina, strada Sola A 314 1/1. Capitalul social, de 100.000 de lei, este deţinut de Traian Răzvan Petrescu, născut pe 25.08.1985, care are un aport la capital de 15%, şi Coca Popescu, născută pe 9.10.1935, cu un aport de 85% din capital. Administrator este Ionel Răzvan Popescu, născut pe 11.07.1992. Conform codificării CAEN, firma Eco Fire Sistems se ocupă cu tratarea şi eliminarea deşeurilor periculoase.

Conform Ministerului de Finanţe pentru anul fiscal 2015 firma a raportat o cifră de afaceri netă de 15.005.547 de lei, un profit de 469.003 de lei şi 45 de salariaţi.

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Eco Fire Sistems SRL au declarat că mai au contracte de servicii de colectare, de transport şi de eliminare a deşeurilor spitaliceşti şi cu Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa. Totodată, au mai desfăşurat astfel de servicii şi în trecut pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
În secţiunea Documente poate fi consultat anunțul de atribuire publicat pe licitatiapublica.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii