Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă „tradiţia” şi la final de an! Herarconi SRL, o nouă colaborare cu Primăria Constanţa (document)

ro

02 Jan, 2016 00:00 2695 Marime text
Pentru că modalitatea cea mai transparentă de a face cunoscute licitaţiile publice este cea online, ZIUA de Constanţa prezintă achiziţiile din Regiunea Sud-Est în cel mai accesibil şi uşor format. Firme norocoase, firme mai puţin norocoase în adjudecarea contractelor pe bani publici. Societăţi patronate de persoane care au legături directe cu instituţiile publice, „norocoasele“ se îmbogăţesc de la an la an, în timp ce alte firme nu au nicio şansă la achiziţiile publice. Contracte câştigate de firme deja celebre, contracte adjudecate de firme care se află la primele reuşite şi contracte obţinute de societăţi nou înfiinţate.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.

 
Primăria Constanţa a atribuit, prin licitaţie deschisă, un contract privind „întreţinerea instalaţiilor interioare, precum şi întreţinerea tâmplăriei şi mobilierului în imobilele administrate de Primăria municipiului Constanţa”.  
 
Pentru că timpul a demonstrat eficienţa şi promptitudinea SC Herarconi SRL de fiecare dată când un anunţ al Primăriei Constanţa apărea pe firmament, nici finalul anului 2015 nu avea cum să fie unul „secetos” pentru firma respectivă. Continuitatea pare să fie cheia succesului. Prin urmare, contractul menţionat mai sus a fost câştigat de SC Herarconi SRL. Estimat iniţial la suma de 899295.12 RON, fără TVA, acesta a fost achiziţionat la valoarea de 892522.68 RON, fără TVA.
 
SC Herarconi SRL a fost înregistrată în anul 1998 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Vârful cu Dor. Firma care se ocupă de „activităţi generale de curăţenie a clădirilor“ are un capital social subscris de 100.200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 5.010 lei.
 
Aşa cum reiese din datele Registrului Comerţului, asociat unic şi administrator în afacerea Herarconi SRL este Carmen Jitaru, soţia fostului pesedist Ion Jitaru, aceasta fiind singura societate în care ea figurează în prezent. Carmen Jitaru a preluat afacerea în august 2011, în urma decesului soţului său, Ion Jitaru, cel care a înfiinţat firma în 1998.
 
Herarconi este cunoscută ca una dintre firmele cu lipici la bani publici, de-a lungul timpului aceasta derulând numeroase contracte cu autorităţile constănţene, precum Primăria Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa sau SPITVBL.
 
Anunţul complet poate fi vizualizat în secţiunea „Documente" a acestui articol.

Citeşte şi

Herarconi, în top la Primărie şi CJC

Bani la bani şi contracte la... Herarconi
Cât plătesc constănţenii pentru vopsitul stâlpilor şi bordurilor din oraş şi din Mamaia?


Încă un contract pentru SC Herarconi SRL de la Consiliul Judeţean Constanţa (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii